Mekkora az esélye a lebukásnak egy hamis nyelvizsgával?
Nagy az esélye, mert ma már utánanéznek rendesen.
Börtönbüntetés, 1-3 év
A sorszáma alapján le tudják ellenőrizni, és akkor kiderül, hogy ha hamis. Viszont, hogy ezt ellenőrzik-e egyáltalán, nagyon helyfüggő. Szóval kérdés, mire szeretnéd használni. Amúgy ha lebuksz vele, az a legjobb tudásom szerint okirathamisításnak számít, annak megfelelően büntetik.
Nem teljesen kapcsolódik a kérdésedhez, de állítólag lehetett vásárolni olyan nyelvvizsgát, amit belső emberek gyártottak a Rigó utcában, bejegyezték a nevedet, adataidat, és kiküldték, mintha tényleg leetetted volna, úgyhogy ellenőrizhették nyugodtan, miden rendben volt vele. Persze az ára is ehhez mérten magas volt.
Igazából az irásbeli rész még megyeket anno érettségin se volt probléma vele egy 3as szint kijött vele. Na de a szóbeli rész. Csak a mázlinak köszönhetem hogy átmentem (tanári jóindulat + hogy a vizsgabiztos nem angolos volt hanem németes és semmit nem értett belőle).
A beszéddel van a baj meg hogy elvárják hogy 1-2 másodperc alatt reagáljak rá. Nekem idő kéne hozzá hogy megértsem mit mondtak. És itt nincs se szótár se semmi. Azonkívül meg semmi de semmi szükségem nem lesz az angol nyelvre (max annyi mint eddig - gépen az angol parancsok, néhány külföldi vicc de kb ennyi)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!