Japánul tanul valaki Zala megyében?
Nálunk nagyon nem tanul senki semmit se, pláne japánt. Sajnos csak azt hallom normálisan, az érdekel és amúgyis számomra az pozitívan ható nyelv.
Akiket ismeret online fizetnek franciául és olaszul, mert az komolyabb stb. De viszont ha azokat kicsit is tanulom magamtól ahogy a japánt...Hát... én nem tudom, de ők akkor sem beszélik. De én szégyeljem magamat, hogy számukra dedós a japán nyelv.
Legalább én tudok egy csomó dalt, a himnuszukat, számolni többféle képoen,a napokat stb., hogyan kérjek segítséget,hogyan érdeklődjek ételekről és árakról. Ilyesmiket.
Ők meg... Állítólag fizetnek, de csak annyit tudnak, hogy én, köszönöm.
Franciául altató dalokat tanultam a kedvükért, mert magyarországon is ismertek. Nem tudják.
Olaszul három ismertet, de nem tudják.
Japánt igaz fél éve tanulom.
De a francia és olasz dalokat két hét alatt sikerült. Az olasz dalokra mondják, hogy imádják, de mégse tudják.
Fel is hagytam vele, mert nem lehet velük tanulni. Nehogy örüljenek, hogy velem lehetne gyakirolni. Nem bírom felfogni, hogyha fizetnek is és állítólag komolyan veszik és tervezgetnek is vele.
Én csak unalom űzőnek tanulom, de unok már egyedül tanulni.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!