Indián nyelv tanulásából lehet hasznom később?
9-es így értem,hogy szennylap, kimondottan a hírességekre,színészekre gondoltál,hogy azok oda mennek,így megvan már
10-es mindegyik indián tud angolul olyan szinten,hogy tudjon tolmácsolni is?
12-es USA nyelvei közül kimondottan navajo vagy cseroki,esetleg ojibwe mivel ezek a legelterjedtebbek
13
hát hogyne tudnának, muszáj volt nekik megtanulni angolul ha ki akartak törni a nyomor rezervátumokból ahová kényszeritették őket a fehér betelepülők
Ezért irom, ha nem tudsz megtanulni perfektül angolul és indiánul akkor bele se kezdj mert az indiánok perfektül beszélnek mind angolul mind indiánul és ők így elláttják ezt a feladatot 100%-osan
Ha te meg csak 70-80% osan tudod elláttni ezt a forditó munkát akkor haza fognak küldeni
14
Ja így értem
Szóval gondolom az indiánok is angol nyelvű suliba járnak vagy akár rezervátumon kívülre és emiatt az ő angoljuk közel anyanyelvi szintű
15
Igen tudnak angolul is anyanyelvi szinten meg tudnak indiánul is mivel ez nekik a saját ősi nyelvük
Tehát ha nem tudsz felsőfokon angol és akármilyen indián járású nyelvet 100%-osan megtanulni, akkor bele se kezdj ha ezzel pénzt akarsz keresni mert felesleges időpazarlás lesz csak
16
Mondjuk így már más a helyzet
Magyarországon vagy Romániában nem tudom hol lehetne megtanulni olyan szinten bármilyen indián nyelvet
Netes anyagok maximum B1-gyenge B2 szinten vannak
17
Fogalmam sincs arról, hogy Magyarországon tanitanak e indián nyelvet bárhol is az országban, szerintem nem nagyon mert itt nem élnek tudtommal indiánok
Angol felsőfokút azt viszont biztos tanulhatsz akárhol, bár egy nyelvtanfolyam egy vagyonba kerül
Érdeklődj és mérlegeld le magadban, hogy érdemes e belevágni a dologba vagy csak idő és pénz pazarlás
Hagyjatok mar, el sem olvassa a valaszokat, csak papagajkent ismetelgeti a hulyeseget hogy kecsua meg navajo nyelven akar tanulni es kimenni tolmacsnak.
Kerdezo: menj! Ne is a jovo heten, mar holnap indulj neki, nem is kell itthon tanulnod, majd kint felszeded a helyi torzsfonoktol ami kell, sok sikert, en neked drukkolok! Menni fog, jo vagy ebben is, sikeres kecsua tolmacs leszel fel ev alatt, meglatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!