Indián nyelv tanulásából lehet hasznom később?
Figyelt kérdés
Dél-amerikai indiánok pl kecsua,guarani,brazil törzsek vagy észak-amerikaiak pl navajo,cseroki2020. júl. 20. 20:13
1/19 anonim válasza:
Lehet...
De sosem lehetsz igazán jó abban, amit nem őszinte érdeklődésből tanulsz, hanem pusztán haszonlesési szándékkal.
2/19 anonim válasza:
Ha pénzt akarsz keresni vele akkor tanulj észak amerikai indián nyelvet és próbálj meg kimenni Amerikába, úgyis mindenki kinn van már Magyarországról
3/19 A kérdező kommentje:
2-es hogy érted?
Sok magyar van Amerikában?
Ott lehet hasznosítani pl egy cseroki tudást?
2020. júl. 20. 21:00
4/19 anonim válasza:
Minden USabeli indián tud angolul. Érted?
5/19 anonim válasza:
Csapj fel egy újságot, boldog boldogtalan kinn van már Amerikában
Lehet hasznositani egy indián nyelvtudást de csak olyanoknál akik csak konkrétan fehér embert szeretnének erre a célra alkalmazni mint tolmácsot, de akkor perfektül kell beszélned a nyelvet
6/19 A kérdező kommentje:
5-ös azért éltem pár országban és nem csak az USA-ban vannak emberek :D
2020. júl. 20. 21:51
7/19 anonim válasza:
Megint kezded...? Par hete mar porogtel ezena teman egy jo ideig. Azota sem valtozott a helyzet: magyarkent nulla eselyed van olyan szinten megtanulni barmelyik indian nyelvet, hogy azt barmire hasznalni tudd. Se itt, se odaat, kulonoskeppen hogy ki sem jutsz ennyi 'tudassal'.
8/19 A kérdező kommentje:
7-es miért olyan nehéz megtanulni egy ilyen nyelvet?
2020. júl. 20. 21:56
9/19 anonim válasza:
6 értem de te most észak amerikára gondoltál én meg erre reagáltam, hogy akármelyik szennylapot felcsapod mindenki már vagy kinn van amerikában vagy éppen kifelé készülődik vagy hazafelé készülődik
10/19 anonim válasza:
8 nemtudom mennyire nehéz lehet az indián nyelv de ha nem fogsz megtanulni perfektül beszélni akkor bele se kezdj
Mert az indiánok azok tudnak a saját nyelvükön is beszélni meg angolul is tudnak, szóval ők elláttják ezt a tolmács feladatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!