Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Indián nyelv tanulásából...

Indián nyelv tanulásából lehet hasznom később?

Figyelt kérdés
Dél-amerikai indiánok pl kecsua,guarani,brazil törzsek vagy észak-amerikaiak pl navajo,cseroki
2020. júl. 20. 20:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet...

De sosem lehetsz igazán jó abban, amit nem őszinte érdeklődésből tanulsz, hanem pusztán haszonlesési szándékkal.

2020. júl. 20. 20:23
 2/19 anonim ***** válasza:
60%
Ha pénzt akarsz keresni vele akkor tanulj észak amerikai indián nyelvet és próbálj meg kimenni Amerikába, úgyis mindenki kinn van már Magyarországról
2020. júl. 20. 20:55
 3/19 A kérdező kommentje:

2-es hogy érted?

Sok magyar van Amerikában?

Ott lehet hasznosítani pl egy cseroki tudást?

2020. júl. 20. 21:00
 4/19 anonim ***** válasza:
41%
Minden USabeli indián tud angolul. Érted?
2020. júl. 20. 21:08
 5/19 anonim ***** válasza:

Csapj fel egy újságot, boldog boldogtalan kinn van már Amerikában

Lehet hasznositani egy indián nyelvtudást de csak olyanoknál akik csak konkrétan fehér embert szeretnének erre a célra alkalmazni mint tolmácsot, de akkor perfektül kell beszélned a nyelvet

2020. júl. 20. 21:13
 6/19 A kérdező kommentje:
5-ös azért éltem pár országban és nem csak az USA-ban vannak emberek :D
2020. júl. 20. 21:51
 7/19 anonim ***** válasza:
57%
Megint kezded...? Par hete mar porogtel ezena teman egy jo ideig. Azota sem valtozott a helyzet: magyarkent nulla eselyed van olyan szinten megtanulni barmelyik indian nyelvet, hogy azt barmire hasznalni tudd. Se itt, se odaat, kulonoskeppen hogy ki sem jutsz ennyi 'tudassal'.
2020. júl. 20. 21:52
 8/19 A kérdező kommentje:
7-es miért olyan nehéz megtanulni egy ilyen nyelvet?
2020. júl. 20. 21:56
 9/19 anonim ***** válasza:
6 értem de te most észak amerikára gondoltál én meg erre reagáltam, hogy akármelyik szennylapot felcsapod mindenki már vagy kinn van amerikában vagy éppen kifelé készülődik vagy hazafelé készülődik
2020. júl. 20. 21:56
 10/19 anonim ***** válasza:

8 nemtudom mennyire nehéz lehet az indián nyelv de ha nem fogsz megtanulni perfektül beszélni akkor bele se kezdj

Mert az indiánok azok tudnak a saját nyelvükön is beszélni meg angolul is tudnak, szóval ők elláttják ezt a tolmács feladatot

2020. júl. 20. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!