Valaki aki jól tud angolul, le tudná ezt fordítani?
Persze, tudni kellene az elozmenyeket.
Ha szerelmi dolog, akkor something serious - valami komolyat, kapcsolatot. Demand / keresni, kovetelni, akarni.
Mert miattam akarsz/keresel egy komoly kapcsolatot.
(Meglattad a fenykepem es belem szerettel😂)
Beszélgettünk fél éve, utána jobban megkedvelt, és én is őt, terveztük hogy elmegyek hozzá fél éven belül, de a szülei rájöttek hogy beszélünk és mondták hogy feljentsen el, és nézik a telefonját hogy beszélünk-e. Védik, mert az egyetlen lányuk, egyetemre jár. Gondolom, hogy nem szeretnék, ha miattam nem végezné el..
A lényeg, hogy így naponta ír fél-1 órát. A múltkor megkérdeztem hogy ezek után mit érez irántam és ezt kaptam válasznak.
Utána megkérdeztem hogy szeretne-e velem lenni és mondta hogy nem tudja, amit akar most, az az, hogy az iskolajara fókuszáljon és minden nyugis legyen. Utána kérdeztem hogy ha minden nyugodt lesz, akkor szeretne e a 'barátnőm' lenni, és erre is azt írta, hogy nem tudja, és mondta hogy nem akar erre gondolni, nem akar a szerelemre, a barátaira, és arra sem ami körülötte van. Csak nyugalmat szeretne. És erre írtam, hogy 'talan ez egy visszautasítás' és mondta hogy miért gondolok erre? Miért gondolok túl mindent? Utána mondta hogy mennie kell és hangüzenetet küldött, sírt és bocsánatot kért.
Nos, így ismeritek nagyjából a hátteret.
Nem. Csak olyan volt mintha pár nap alatt valami történt volna. Fura volt,e S ezért kérdeztem rá. Nem akartam megbántani és bocsánatot is kértem, azóta minden okés.
Amúgy mikor a szülei mondták hogy ne beszéljünk, akkor el is köszöntünk, és úgy beszéltük meg hogy talán fél év múlva ír. Úgy is álltam hozzá, szar kedvem volt, erre este írt, azóta naponta beszélünk kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!