Ez, hogy van angolul? "Ezen a képen háttal állok"
Figyelt kérdés
2020. jan. 16. 09:37
1/10 anonim válasza:
In this picture I stand with my back facing the camera.
In this picture I can be seen from behind.
Ha valaki tud konkrét kifejezést a háttal állásra, az engem is érdekelne :D .
3/10 anonim válasza:
In this picture/photo, I’m standing with my back to the camera.
4/10 anonim válasza:
A "standing with back" túl "magyarosnak" tűnik (mintha szó szerinti fordítás lenne). Inkább az értelmét kell lefordítani, vagyis az 1-es és 3-as válaszoló jól ragadta meg a lényeget, ami tehát az, hogy én hogyan látszódom (állás közben, milyen irányban, vagy/és mihez képest).
5/10 anonim válasza:
#1, nem jo.
You can’t face anything with your back. You do that with your face.
6/10 anonim válasza:
my back is facing the camera
vagy
im showing my back to the camera
7/10 anonim válasza:
5. Nem én facelem a kamerát, hanem a hátam :D . Az alany ebben az esetben a hát.
8/10 anonim válasza:
ilyen esetben a face használható élettelen tárgyakra is, tehát egy hát is facelhet, egy face is facelhet, egy radiátor is facelhet
9/10 tozser válasza:
Ez igen érdekes, de a lényege az, MIT ÉRSZ EL VELE?
Azon a képen nem látják ki vagy és hogy nézel ki.
Ugy öszintén..mit érsz el vele ha azt elkűldöd valakinek ezzel a szöveggel?
10/10 anonim válasza:
Nagyon továbbgondolós vagy... :)
Sok oka lehet, hogy miért küldi el a képet, és a szöveget.
Például büszkélkedni küldi a képet egy ismerősének, amikor lefotózták, hogy puszilkodik Rihannával. És bizonygatja, hogy pedig az ő a képen, csak épp háttal áll.
Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!