Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Már idegesít az angol nyelv....

Már idegesít az angol nyelv. Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés

Régóta tanulok angolul, sok barátommal angolul beszélek, dolgoztam is Amerikában, most is olyan állásom van, ahol az angolt használom, szóval magával a beszéddel nincs bajom.

Viszont kezd egyre jobban idegesíteni a nyelv. Bármit bekapcsolok és angolul megy, valahogy kezdi kivetni magából a szervezetem. Fööleg az a tipikus amerikai nagy arcú "áömmm áömmm " amit már kötööszóként használnak sokszor. Az az unalmas ritmusa a nyelvnek, azok a tipikus hanglejtések és idegesiitö, böszme rövidítések. Szóval csömöröm van a nyelvtööl. Más is érez így vagy érzett már így?

#angol #ronda nyelv
2019. aug. 16. 14:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
(Az elején azért igen lassan ment. :D Nem is álltam neki, csak a munkahelyemen meg otthon, mert úgyis kellett egy vastag szótár.)
2019. aug. 25. 22:08
 22/22 anonim ***** válasza:

Hát igen, ezt értem.

Én még inkább az elején vagyok, sokkal lassabban megy, mint más nyelveken, amiket ismerek. Meg csak azzal boldogulok, ami érdekes is, másként nagyon hamar elfogy a motivációm.

De ettöl függetlenül nagyon sokat lehet így tanulni is, meg érdekes is.

(Meg nyaraláskor nagy elöny, mert két hétre elég 2-3 könyv, más nyelveken napi egy a miminum, mert igen gyorsan olvasok alapesetben)

2019. aug. 26. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!