Elmondhatom magamról hogy MAGYAR vagyok?
Figyelt kérdés
A nagyszüleim, németek voltak apám felől anyukám magyar.
Tehát elég régre nyúlik vissza a német vér nállunk. Csakhogy a nevemből kapásból lejön hogy német. A keresztnevem magyar. és magamat is magyarnak érzem nempedig németnek. Sőt büszke vagyok rá hogy MAGYAR VAGYOK!
2010. júl. 4. 09:10
2/16 anonim válasza:
Előző vok.
Ugyanez a helyzet nálam is mintha én írtam volna.
És igen Magyarok vagyunk.
Ezen ne gondolkoz.
3/16 A kérdező kommentje:
énis úgy gondolom. köszi a vállaszt:)
2010. júl. 4. 09:27
4/16 anonim válasza:
Magyar vagy. Nekem szlovák őseim vannak egyik ágon, akik Mária Terézia betelepítésekor kerültek a Körösök Völgyébe (Békéscsaba környéke). De én is magyar vagyok, nem is tudok szlovákul, csak pár szót, amit tavaly Pozsonyban tanultam meg.
5/16 anonim válasza:
Magyar az, aki annak vallja, annak erzi magat, allampolgarsagtol fuggetlenul. Es ehhez a magyar szot meg csak csak nagybetuvel sem kell irni, mint az elozo hozzaszolok egyike. :)
6/16 anonim válasza:
Liszt Ferenc is magyarnak vallotta magát, pedig német volt az anyanyelve, és csak felnőtt korában tanult meg magyarul.
7/16 anonim válasza:
Tőzsgyökeres magyar vagy!Én pl. sváb vagyok én meg arra vagyok büszke=)
9/16 anonim válasza:
csak kiváncsiságból... Ha roma vagy zsidó nagyszülei lennének, szerintetek akkor mi lenne?
10/16 anonim válasza:
tessék a sok magyar xd
hmm egyikőtöksem igazi magyar :]
mindeggyikőtökben van egy vonóval mindenből ;]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!