A szerb nép tényleg ennyire barbár?
Általánosságban valószínűleg több az ilyen ember a szerbek között, mint mondjuk a dánoknál. Ettől függetlenül, mint minden nép, náluk is van egy értelmiségi/kulturált réteg, akik maguk is lenézik az ilyesmi viselkedést nagy valószínűséggel.
Egy másik példa, Iránnal kapcsolatban a többségnek a vallási fanatizmus jut az eszébe. Mégis, Teheránban van egy liberális kisebbség, akik teljesen szekuláris értékrenddel rendelkeznek. Egy nemzethez tartozó emberek közötti különbség ég és föld.
(Liberális szót a valós jelentése szerint értem, és nem a közbeszédben eltorzítottat.)
A szerb nép tényleg ennyire barbár?
Ööö igen, nagy általánosságban igen! Vajdasági vagyok,szerbek között éltem egész életemben. Itt mindenki tudja milyenek. Persze vannak redesek is,de nagy részük primitív,agresszív és barbár. Főleg a keverékek,akik boszniaiak vagy hasonló. A tiszta szerbekben több a kultúra.
Igen, iszonyú sötétek, agresszívak és taplók. Bécsben azért van rengeteg szerb, mert annak idején többségük jugoszláv vendégmunkásként érkezett. Sok köztük a boszniai szerb is, akikkel több a gond. A sötétjük nem is tudja, hogy a magyarok közt nagyon sok szerb családnevű ember van.
Ha Bécsben élsz akkor Ottakringről biztosan tudod, hogy tele van szerbbel. Ez akkor problémás amikor szerb-albán meccs van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!