Miért csináljátok ezt?
Figyelt kérdés
Sok kérdésnél látom, hogy jó szándékkal próbálnak segíteni... De mégis ha téves válasz érkezik, már egyből szapulva van szegény válaszadó. És nem feltétlenül akar rosszat, hanem csak egyszerűen rosszul tudta. Rengeteg kérdésnél láttam már iszonyatos veszekedéseket. Sajnos ennyire gyakori. Hol marad a jó modor? Tisztelet a kivételnek!2010. jún. 10. 21:21
1/4 anonim válasza:
Mert sokan akkor is adnak választ, ha egyáltalán nem biztosak benne, csak sejtik. Nem kell feltétlen mondani valamit, csak mert alkalma adódik rá... A bölcs ember tudja mikor marad csöndben.
2/4 A kérdező kommentje:
A kérdésem lényege nem az lenne, hogy minek ad válasz aki nemtudja, hanem az hogy minek kell lehurrogni szegényt ?
2010. jún. 10. 21:28
3/4 anonim válasza:
Mert van, hogy valaki nagyon rossz tanácsot ad, és bár a lehurrogást én sem támogatom, de azért nem árt felhívni a kérdező figyelmét arra, hogy aki írta, jó nagy hülyeséget írt és véletlenül se hallgasson rá, mert ha kapsz két teljesen eltérő választ egy kérdésre el kell döntened kire hallgatsz és még mindig inkább legyen valaki lehurrogva, mint hogy egy nagyon rossz tanácsot fogadjon meg a kérdező... szerintem.
4/4 anonim válasza:
Azért mert tudja, hogy nem tudja, de adja a válaszokat, hogy a top listán előrébb legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!