Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Furry-nek számítok ha kultúráj...

IceFlame kérdése:

Furry-nek számítok ha kultúrájuk megtetszett és rajzoládban foglalkozok velük, viszont pénzem nincs fursuitra?

Figyelt kérdés
Sok angol videóstól láttam hogy a furry-vá válás 1 lépése már az hogy legyen fursuitod... ezzel nem vagyok teljesen tisztában. De amúgy hol tudnék készítettni vagy esetleg készíteni otthon? Mert én olyan furry függő vagyok hogy egész nap a saját fursuitomban mászkálnék kint. Ez már csak függőség. Nemde?

2017. aug. 20. 22:01
1 2
 11/11 HyperPosSum ***** válasza:

MondoCon: Ne mondd, hogy nincs az osztályodban olyan, aki szereti az animét, gépes játékokat... Mondd azt nekik, hogy egy netes haveroddal ott taliztok valamiért. Pl. velem.. Egyébként mi közük hozzá, hogy hová utazol hétvégén? MondoConon voltam már, tudok mesélni ha érdekel.

De szerintem máshol folytassuk, mert nem tartozik másokra. Priviben írj rám, ha szeretnél ilyesmikről beszélgetni. Megsúgom neked, hogy én nem vallom magam furrynek. Nincs fursonám, suitom, semmim. Sajna még rajzolni sem tudok, csak műkedvelő vagyok. Egyszerűen hihetetlenül érdekel a fandom.

2017. aug. 22. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!