Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A fiataloké a világ?

A fiataloké a világ?

Figyelt kérdés

Egyre inkább úgy veszem észre, hogy ma minden a fiatal korosztályra van kihegyezve. A reklámok már nem magáznak, hanem tegeznek, mintha az egész világ fiatal lenne, a moziipar is javarészt a gimis-főiskolás amerikai fiatalok életét mutatja be.

Ezzel együtt lassan több joguk van a kamaszoknak, mint a felnőtteknek. Minden gyerek "ismeri a jogait" a tanárt ugráltatják, ma már soha nem a tanáré az utolsó szó, hanem a gyereké, félhangosan leanyázni a tanárt, sminkelni órán, smárolni orrba-szájba mindenhol tök természetes. Minden csaj kb. 10 éves korától kezdve rájön, hogy ő milyen bombázó, vágja a pofákat, ejti a nagy beszólásokat, beszól a maminak, senki se tiltja senklinek, hogy milyen ruhákat vegyen fel, a csajok mind tudatában vannak a fiúk fölötti erejüknek, a fiúk meg vagy követik a kifordult divatot (emo, csőgatya, hajvasalás, rózsaszín póló és egyéb finomságok), vagy lúzerek lesznek, akikre a csajok rá sem néznek soha. Ráadásul szerintem egyre "csajosabb" lesz a világ, mindenki pletykál, hogy ki, kivel, hol, mikor, mit. A fiúk ma már nem verekednek, mert tilos. Ma a "beszólogatás" a verekedés, ami meg inkább a lányok műfaja. Mi történik?

Egyetértetek mindezzel? Mi a véleményetek?

2010. ápr. 24. 18:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

50 éves vagy és nem vagy megelégedve magaddal :P

Ennyi...Am meg had csinálják már a fiatalok amit akarnak..azt vegyenek fel amit akarnak..ha nem tetszik szíjjá gázt...ha orrba-szájba akarnak csókolózni az azért mert lehet h túlteng bennük a szexuális vágy...tood tinédzsereknél gyakran...lehet h neked ilyen nincs mert vén vagy de ha ilyen fura akk....15/f

2010. aug. 26. 22:03
 22/33 anonim ***** válasza:

Plusz előző wok....

általánosban is smárolhat vki a barátnőjével nem? ezt kapd ki! én még le is feküdtem egy bnőmmel akinél csak "ott aludtam"

2010. aug. 26. 22:10
 23/33 A kérdező kommentje:

"ha orrba-szájba akarnak csókolózni az azért mert lehet h túlteng bennük a szexuális vágy...tood tinédzsereknél gyakran...lehet h neked ilyen nincs mert vén vagy de ha ilyen fura akk....15/f

"

Me haragudj, hogy jössz te ahhoz 15 évesen, hogy beszólj egy 50 évesnek?? Utcán is megtennéd? Fingod nincs, min mehetett át, és miket tapasztalt! Mit szólnál, ha egy kis szaros 7 éves kioktatna?

2010. aug. 26. 22:26
 24/33 anonim ***** válasza:
Akkor lerúgnám a száját...és azt csinálok amit akarok..ha muter mondja 9-re menjek haza ak hazemeek kilencre...de am azt csinálok majdnem amit akarok..mint minden fiatal..mmint nem lopok meg ilyenek v török be ablakokat de ha éppen tescoban akarok lógni akk oda megyek..ennyi
2010. aug. 27. 19:12
 25/33 A kérdező kommentje:

"Akkor lerúgnám a száját...és azt csinálok amit akarok..ha muter mondja 9-re menjek haza ak hazemeek kilencre...de am azt csinálok majdnem amit akarok..mint minden fiatal..mmint nem lopok meg ilyenek v török be ablakokat de ha éppen tescoban akarok lógni akk oda megyek..ennyi

"

Úgy pofánvágnálak, hogy beszarsz nagyokos... ennyi:D

2010. aug. 27. 20:23
 26/33 A kérdező kommentje:
Gondolom azon még nem nagyon gondolkodtál, hogy a "muterod" ad neked kaját kisgyerekkorodtól fogva, valószínűleg benne volt egy kis kiadása rád az évek folyamán, nem is létezhetnél, ha nem áldozna rád...
2010. aug. 27. 20:25
 27/33 anonim ***** válasza:
nem mondtam h nem szeretem az anyám..mert igen....szeretem...csak nem értem h a fiatalok dolgain miért kell kiakadni..már más idők vannak....
2010. aug. 27. 22:58
 28/33 A kérdező kommentje:
Nézd, az eljárkálással meg ilyenekkel semmi bajom, ilyen mindig is volt, de ma már mintha túl lenne mindenki ezen a határon... a fejébe száll mindenkinek ez a korai csajozás/fiúzás, mindenki egoista lesz, egy szintre emeli magát a tanáraival, ami nem is csoda, hisz köztudottan sok gyereknek több a zsebpénze, mint szegény tanár amennyit keres. Tanulásra meg sz*rik mindenki, az úgysem kell, ha vannak a kapcsolatok. Na ez a másik kedvencem, ez a kapcsolatok-mánia. Mindenki így akar munkát. Én nem tudom, de nekem így aztán nem kéne. De jó lenne, ha lennének még derék, becsületes régi magyar emberek... Meg a másik, hogy ez a beb*szósdi-megdugósdi-drogozás már nem "az ártatlan kisgyerek fiatalon kipróbál pár hülyeséget, hogy tapasztalt felnőtt legyen"-kategória szerintem. Meg itt vannak a fura divatok, fiús lányok, lányos fiúk, amerikai tinisorozatokon nevelkedett, apuci pénzén vásároló hülye kis tinilányok, akik mindenkinek megmondják a frankót és azt hiszik, jhog olyan k*rvűra felnőttek. Hogy a sok nyálas facebook-idézetről ne is beszéljek... úgyse hisz az ilyen hülye közhelyekben senki, mindenki orrba-szájba félred*g... hol vagyunk mi még attól, hogy olyan szellemi szinten legyünk, mint amilyet ezek az idézetek sugallnak? Hát én azokat a barátaimat, akik szerintem normálisak, nem ilyennek látom, mert nem ilyenek. Nekem 18 évesen pl. máig rejtély, hogy miért jó inni. Melyik része a jó? Az eleje, (megjegyzem, se a sört, se a bort nem bírom, azt se értettem soha, hogy mi a jó az ízükben, a sör k/rva keserű, a bor meg savanykás, szerintem aki ebben a korban ezt finomnak találja, csak az agyát játssza...) amikor még csak "éget", amikor tántorogsz, esetleg amikor hánysz? De komolyan nem értem. Én amikor behánytam, nekem az elég is volt. Ráadásul amellett, hogy szar volt a gyomrom egy fél napig, még hülyén is éreztem magam a haverjaim előtt...
2010. aug. 27. 23:19
 29/33 anonim ***** válasza:
Hát a csajozás meg a fiúzás az normális...ha tetszik egy lány..csak megkérdem h van e kedve eljönni vhova...ez nem olyan nagy cucc...
2010. aug. 28. 20:48
 30/33 anonim ***** válasza:
na de az egyből dugás az már nem annyira...
2010. aug. 28. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!