Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A fiataloké a világ?

A fiataloké a világ?

Figyelt kérdés

Egyre inkább úgy veszem észre, hogy ma minden a fiatal korosztályra van kihegyezve. A reklámok már nem magáznak, hanem tegeznek, mintha az egész világ fiatal lenne, a moziipar is javarészt a gimis-főiskolás amerikai fiatalok életét mutatja be.

Ezzel együtt lassan több joguk van a kamaszoknak, mint a felnőtteknek. Minden gyerek "ismeri a jogait" a tanárt ugráltatják, ma már soha nem a tanáré az utolsó szó, hanem a gyereké, félhangosan leanyázni a tanárt, sminkelni órán, smárolni orrba-szájba mindenhol tök természetes. Minden csaj kb. 10 éves korától kezdve rájön, hogy ő milyen bombázó, vágja a pofákat, ejti a nagy beszólásokat, beszól a maminak, senki se tiltja senklinek, hogy milyen ruhákat vegyen fel, a csajok mind tudatában vannak a fiúk fölötti erejüknek, a fiúk meg vagy követik a kifordult divatot (emo, csőgatya, hajvasalás, rózsaszín póló és egyéb finomságok), vagy lúzerek lesznek, akikre a csajok rá sem néznek soha. Ráadásul szerintem egyre "csajosabb" lesz a világ, mindenki pletykál, hogy ki, kivel, hol, mikor, mit. A fiúk ma már nem verekednek, mert tilos. Ma a "beszólogatás" a verekedés, ami meg inkább a lányok műfaja. Mi történik?

Egyetértetek mindezzel? Mi a véleményetek?

2010. ápr. 24. 18:06
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
55%
Nem csak a 20éveseké a viláág :D
2010. ápr. 30. 20:36
 12/33 anonim válasza:

nem olvastam el a szöveget.

de a kérdésre a válasz: IGEN

2010. aug. 17. 15:25
 13/33 anonim válasza:

Bocs,de amit leírtál egyáltalán nem igaz.

Sok srác verekedik,gyúr,ad magára és vasalják a hajukat.ÉS?! Nem az van hogy a lányok veszik át a fiúk szerepét.MERT NEM!Nézz már rá sok 13-17 éves lányra!Mindegyik r*banc,műkörmös .. Szerinted azok verekednének?És nem nem mindegyik olyan de nagyon sok van belőlük.Amúgy a kérdésedet pontosítva inkább ez a kérdés: Miért a lányoké a fiú szerep?

Amúgy,nagyon sok srác nem emós,kur*ára elvan tájolódva az összes ember,és ha valakinek nem tetszik akkor minek foglalkoznak vele? Ha annyira nem érdekelné őket,akkor már rég nem törődnének vele és hagynák a pi*ába..-.-

A legtöbb felnőtt felvan háborodva a fiatalokon de szerintem,elkéne fogadni mindenkit.Ők vannak a legjobban felháborodva ha leszol a gyerekük valakit,de ők leszolhatnak mást.ÉS AKKOR A GYEREKEK MEG LEGYENEK ELNYOMVA?ÉS MINDEN SZABÁLYOK SZERINT MŰKÖDJÖN?Az össze gyerek begyöpösödött lúzer lenne.-.- GONDOLKOZZUNK MÁR!

Had legyenek olyanok a fiatalok amilyenek akarnak,és aki kur*álkodik az az Ő kára lesz és nem a TIÉTEK!

Vannak normális tinik is,de ha te kedves kérdező nem veszed őket észre,akkor tudlak sajnálni.:)

Üdv.

12/L

2010. aug. 17. 16:48
 14/33 anonim válasza:
Ja előző voltam.Nem mindegyik suliban működik ez ;)
2010. aug. 17. 16:51
 15/33 anonim válasza:
Mármint amit leírtál-.-
2010. aug. 17. 16:52
 16/33 A kérdező kommentje:

Nem csak a gyerek kára lesz, ha hülye, ugyanis a hülye ember a környezetére is hat, és kárt okoz. A nevelés a társadalom közös érdeke.

Ne haragudj, de szerintem kicsit gyerekes vagy még.

"Vannak normális tinik is,de ha te kedves kérdező nem veszed őket észre,akkor tudlak sajnálni.:) "

Észreveszem őket, ilyenekkel tartom a kapcsolatot. Csak az a baj, hogy a hülyékre fókuszál a világ. Te ne legyél soha ilyen!

2010. aug. 17. 16:58
 17/33 anonim válasza:

Nem leszek soha k*va vagy hasonlók elhiheted.Sőt,ha a hülye alatt aztérted hogy: pia,cigi,drog hasonlók..Akkor arra is NEM!-el szavazok..De ez hogy : "Smárolni orrba-szájba.." ezzel főként nem értek egyet..Hol láttál te ilyet?Mert én nem ezt látom..

Üdv,

12/L

2010. aug. 17. 20:24
 18/33 A kérdező kommentje:
Hehe, hát persze, hogy nem látod, 12 évesen még én se láttam... bár fene tudja, lehet, h most már általánosban is ez megy... De majd meglátod te is, ha középsuliba kerülsz. Majd meglátod. Szerintem elég undorító dolog, mert egy részről nem vagyunk rá kíváncsiak, másrészről pedig nyilvánvalóan hivalkodásból csinálják. Behunyt szemmel ott az orrod előtt. Pofán tudnám vágni az összeset. És szerintem a részükről is igénytelenség, mert a magánéletük nem tartozik senkire.
2010. aug. 17. 22:00
 19/33 anonim válasza:
Ja bocsi,én sulira gondoltam.Nekem elég az hogy látom a buszon/buszmegállóba vagy a héven,villamoson,metrón..Eléggé gusztustalan és visszataszító tényleg (: Bár,az igazat megvalva,sokkal jobb mintha az menne már mindenhol hogy publikálják a nemi életüket.Remélem érted hogy mire gondolok.:)
2010. aug. 17. 22:57
 20/33 anonim válasza:

A mi sulinkban igazából csak a k*vásabb csajok csinálják..-.-

Előző voltam.

2010. aug. 17. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!