A fiataloké a világ?
Egyre inkább úgy veszem észre, hogy ma minden a fiatal korosztályra van kihegyezve. A reklámok már nem magáznak, hanem tegeznek, mintha az egész világ fiatal lenne, a moziipar is javarészt a gimis-főiskolás amerikai fiatalok életét mutatja be.
Ezzel együtt lassan több joguk van a kamaszoknak, mint a felnőtteknek. Minden gyerek "ismeri a jogait" a tanárt ugráltatják, ma már soha nem a tanáré az utolsó szó, hanem a gyereké, félhangosan leanyázni a tanárt, sminkelni órán, smárolni orrba-szájba mindenhol tök természetes. Minden csaj kb. 10 éves korától kezdve rájön, hogy ő milyen bombázó, vágja a pofákat, ejti a nagy beszólásokat, beszól a maminak, senki se tiltja senklinek, hogy milyen ruhákat vegyen fel, a csajok mind tudatában vannak a fiúk fölötti erejüknek, a fiúk meg vagy követik a kifordult divatot (emo, csőgatya, hajvasalás, rózsaszín póló és egyéb finomságok), vagy lúzerek lesznek, akikre a csajok rá sem néznek soha. Ráadásul szerintem egyre "csajosabb" lesz a világ, mindenki pletykál, hogy ki, kivel, hol, mikor, mit. A fiúk ma már nem verekednek, mert tilos. Ma a "beszólogatás" a verekedés, ami meg inkább a lányok műfaja. Mi történik?
Egyetértetek mindezzel? Mi a véleményetek?
nem olvastam el a szöveget.
de a kérdésre a válasz: IGEN
Bocs,de amit leírtál egyáltalán nem igaz.
Sok srác verekedik,gyúr,ad magára és vasalják a hajukat.ÉS?! Nem az van hogy a lányok veszik át a fiúk szerepét.MERT NEM!Nézz már rá sok 13-17 éves lányra!Mindegyik r*banc,műkörmös .. Szerinted azok verekednének?És nem nem mindegyik olyan de nagyon sok van belőlük.Amúgy a kérdésedet pontosítva inkább ez a kérdés: Miért a lányoké a fiú szerep?
Amúgy,nagyon sok srác nem emós,kur*ára elvan tájolódva az összes ember,és ha valakinek nem tetszik akkor minek foglalkoznak vele? Ha annyira nem érdekelné őket,akkor már rég nem törődnének vele és hagynák a pi*ába..-.-
A legtöbb felnőtt felvan háborodva a fiatalokon de szerintem,elkéne fogadni mindenkit.Ők vannak a legjobban felháborodva ha leszol a gyerekük valakit,de ők leszolhatnak mást.ÉS AKKOR A GYEREKEK MEG LEGYENEK ELNYOMVA?ÉS MINDEN SZABÁLYOK SZERINT MŰKÖDJÖN?Az össze gyerek begyöpösödött lúzer lenne.-.- GONDOLKOZZUNK MÁR!
Had legyenek olyanok a fiatalok amilyenek akarnak,és aki kur*álkodik az az Ő kára lesz és nem a TIÉTEK!
Vannak normális tinik is,de ha te kedves kérdező nem veszed őket észre,akkor tudlak sajnálni.:)
Üdv.
12/L
Nem csak a gyerek kára lesz, ha hülye, ugyanis a hülye ember a környezetére is hat, és kárt okoz. A nevelés a társadalom közös érdeke.
Ne haragudj, de szerintem kicsit gyerekes vagy még.
"Vannak normális tinik is,de ha te kedves kérdező nem veszed őket észre,akkor tudlak sajnálni.:) "
Észreveszem őket, ilyenekkel tartom a kapcsolatot. Csak az a baj, hogy a hülyékre fókuszál a világ. Te ne legyél soha ilyen!
Nem leszek soha k*va vagy hasonlók elhiheted.Sőt,ha a hülye alatt aztérted hogy: pia,cigi,drog hasonlók..Akkor arra is NEM!-el szavazok..De ez hogy : "Smárolni orrba-szájba.." ezzel főként nem értek egyet..Hol láttál te ilyet?Mert én nem ezt látom..
Üdv,
12/L
A mi sulinkban igazából csak a k*vásabb csajok csinálják..-.-
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!