Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Szerintetek ma Magyarországon...

Szerintetek ma Magyarországon előny, hátrány, vagy nincs jelentősége annak, hogy negrid - europid keverék, tehát félvér (mulatt) vagyok?

Figyelt kérdés
minden véleményt/észrevételt szívesen fogadok:)

2016. márc. 24. 10:23
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

mitől lenne kétsèges?ha lenne egy csepp eszed te is eljönnèl a nyomorból.apám nem menekült,végigjárta az utat azért,hogy itt lehessen.mindenért amit elèrt saját maga dolgozott meg,becsülettel.senki nem mondta,hogy ettől magyar lesz.pusztán egy értèkes ember.fontosabb tényező,mint az,hogy melyik nemzethez tartozik.

èn viszont nem afrikában születtem,tehát nem csak papíron vagyok magyar,hanem minden tekintetben(bár elsősorban ember vagyok,minden más csak ez után következik).

2016. márc. 30. 09:57
 42/44 anonim válasza:

Én is félvér vagyok, és én nem érzékelem azt, hogy hátrány lenne. Mindenki kedves, kiszolgálnak a pincérek, munkánál sem volt hátrány, diplomázás után 2 héttel már volt munkám.

De azért azt hozzátenném, hogy egyetemi városban lakok, ahol amúgy is hozzá vannak szokva az emberek a külföldi diákokhoz, szóval valószínűleg ezért nem éreztem soha, hogy hátrányt jelentett volna. Max mindig külföldinek néznek :D

2016. jún. 29. 11:03
 43/44 anonim ***** válasza:
Kérdező (?), smafu a kérdés. Kiestél a szerepből.
2016. jún. 29. 14:50
 44/44 A kérdező kommentje:
utolsó:mi a bánatod?
2016. jún. 30. 13:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!