Szerintetek ma Magyarországon előny, hátrány, vagy nincs jelentősége annak, hogy negrid - europid keverék, tehát félvér (mulatt) vagyok?
Emberre válogatja , nálam pl nincs jelentősége , én nem bőrpigment/származás alapján szoktam egy embert megítélni.
Magyarországon - ha a tőle nyugatra fekvő területeken élő emberekből indulunk ki - az átlagosnál jóval több a "nacionalista" (értsd akikben túltengenek a "nemzeti érzelmek") , szintén van nem kevés nyíltan szélsőjobbos , és a túllihegett paranoia a bevándorlók miatt erősíti mindkettőt. Ami igazán szomorú , hogy a legtöbb elvakult nem is ismer egy négert sem , az utálat inkább egy kívülről programozott manipuláció , például a fidesz folyamatosan a rasszista propagandát és saját maguk istenítését nyomatja és sokan be is szopják a hazugságaikat.
"Tényszerűen, akiket rabszolgának elvittek Amerikába, azoknak több volt a túlélési esélyük, mint azoknak, akiket nem vittek."
- Ezt semmilyen statisztika nem támasztja alá.
ja bocs,ez az eredeti beszélgető parneremnek ment,azt hittem ő válaszolt.utólag néztem csak a százalèkot:D
egyèbkènt az előző hosszú válaszolónak,aki névvel írt: a fidesz politikáját rasszistának nem nevezném.ők inkább ügyes taktika alapján választják meg,hogy mit ès hogy kommunikáljanak az emberek felé.jelenlegi érdekük,hogy a szélsőséges emberek szavazatát is megnyerjék,ez pedig a kommunikációban is megnyilvánul.
Hogy lehetne "forrásokat" mutatni korabeli hajóutakról, stb.
Amerikában maguk a feketék általános véleménye ez, nem tudom, honnan veszik. Akikkel beszéltem, azok a mormonokhoz járnak családfakutatásra.
Nyilvánvalóan, egy korabeli hajón mindenki veszélyben volt. Viszont megérkezés után biztos, hogy alapból jobb helyzetbe kerültek, akármennyire halálra dolgoztatták őket. Nem tudom.
Hát mondom, a mormonoknál beszélgettem velük a családfakutató központban. Igaz, hogy amit ott mond valaki, az annyira igaz, mint amit én mondok a magyar régi viszonyokról.
Bár, amit én mondok, azt valahol láttam, anyakönyvekben. És nem tudom, hogy mások hogy vannak ezzel.
Az is érdekes lenne, hogy hogyan jutottak a "milliónyi" ember volt -ig. Lehet; de vajon összeírták őket, és hogyan, vajon. Bár nem is számít.
És, akárhányan is voltak, mennyire számít ez ma az európaiaknak? Mo-on, mundjuk.
"És, akárhányan is voltak, mennyire számít ez ma az európaiaknak? Mo-on, mundjuk."
Mo.-nak ehhez konkrétan semmi köze.a rabszolga téma csak egy általam kiemelt példa volt arra,hogy nem igaz a "Viszont az európaiak általában nem is vettek el az ottaniak életteréből...." kezdetű okfejtésed.nem mondom,hogy egyáltalán nem fordult elő az amit említesz,de sajnos mi európaik,több kárt okoztunk ott,mint hasznot.ha érdekel küldök részletesen olvasnivalót ezzel kapcsolatban.
ha azt kérded,hogy magyarországon/európában miért vannak négerek,erre nagyon egyszerű a válasz:mert törvényesen van rá lehetőség.ha majd nem lesz,biztos nem lesznek.
"Az is érdekes lenne, hogy hogyan jutottak a "milliónyi" ember volt -ig. Lehet; de vajon összeírták őket, és hogyan, vajon. Bár nem is számít."
ne haragudj,de nem sikerült megértenem,hogy itt mit szerettél volna mondani.
Ez a legjobb; hogy azért vannak Európában, mert van rá törvényes lehetőség!
Szóval beerőszakolják magukat, csak mert lehet. Elég kétséges indok etikailag, nem?
Lehet, hogy most magyarázódott meg a magyarság kérdése is; ha "törvény szerint", papíron magyar, akkor magyar is? Ilyen egyszerű lenne? Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!