Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Szeretsz berúgni? Miért?...

Szeretsz berúgni? Miért? Milyen gyakran?

Figyelt kérdés

2016. márc. 14. 23:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, fogadd már el, hogy valaki nem olyan felelőtlen, és van egy minimális realitásérzéke. Az, hogy nem szeret lerészegedi, mert számol a lehetséges következményekkel, az nem azt jelenti, hogy baj van vele, hanem azt, amit fönt írtam, és azt, hogy valószínűleg tud olyan kikapcsolódást találni, amihez nem kell leinnia magát a sárga földig.

Majd nemsokára kinősz ebből, és lehet, hogy később csak nevetni fogsz ezen a kérdésen, meg a hozzászólásaidon.

(Bocs, ha helyesírási hibát találsz, mobilról vagyok)

2016. márc. 21. 07:14
 22/25 anonim válasza:
72%

Szeretek berúgni.

Azért, mert nem szeretem az embereket, a beszűkült gondolkodást, a szürke hétköznapokat, a stresszhelyzeteket, a másoknak való megfelelési kényszert, a hierarchiát, a szabadság hiányát, a tisztelet hiányát, az intelligens emberek minimalizált mennyiségét (legyen több intelligens ember), a kulturálatlanságot, az ostobaságot, a gőgöt, a kivagyiságot, a migránsokat, a politikusokat, Észak-Koreát, Afrikát, Amerikát, az irigységet, a rossz akarást, a gonoszságot... de legfőképpen a sört nem szeretem... ezért is pusztítom, ahol érem. :-)

Komolyra fordítva: a fentiek miatt amatőr alkesz vagyok, mert csak sörben utazom, ezért már évek óta jól kijövök magammal.

Gyakoriság: volt, hogy naponta, előtte meg utána ritkábban, mostanság meg nem kívánom a sört se, meg a cigit se, max hétvégén. Mindig szigorúan otthon, amióta a kocsmákban nem lehet dohányozni.

2016. márc. 21. 14:06
 23/25 anonim ***** válasza:
73%
Nem szeretek berúgni. Alkoholt szoktam inni,de csak mértékkel.
2016. márc. 23. 12:59
 24/25 anonim ***** válasza:

# 11

"Alkohol haram,nem veletlenul. nem, nem szeretek berugni."

Hoppá!

Te is muszlim vagy?

2016. márc. 27. 23:22
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem. Eddig kétszer voltam seggrészeg, és eldöntöttem, hogy többet sosem. Egy bizonyos határig még jó, jól érzem magam, könnyebben beszélek németül, de utána már nem. Ráadásul a másnap az rettenetes. Meg amikor a barátaim elmesélték, hogy viselkedtem,szívem szerint elsüllyedtem vplna. Nem értem mért jó ez az embereknek, újabban nem is járok szórakozni, nincs kedvem a gusztustalan látványokhoz. A fiatalok meg azt hiszik, ez a menő, a tibi atya oldal is ezt erősíti. Én köszönöm, nem kérek ebből, a hétvégéimet értelmesen töltöm, kulturált hobbyaim vannak. Tudok pia nélkül is szórakozni.
2016. jún. 4. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!