3/9 anonim válasza:
Attól függ...
Iskolában? Nem.
Magamtól arról tanulni amit szeretek? Igen.
4/9 anonim válasza:
Középiskolát utáltam, mert legtöbb tantárgy marhára nem érdekelt. Most egyetemen azt tanulom ami érdekel, így szívesen is tanulok, csak vizsgázni nem szeretek...
5/9 anonim válasza:
Én szeretek...de csak ami érdekel, vagy nyilvánvalóan hasznos.
6/9 Trevor. válasza:
Attól függ, hogy mit. Matekot utálok (abból buktam meg...), de pl. angolt szeretek.
7/9 anonim válasza:
Hát, szeretek is, meg nem is tanulni. Informatikát és kémiát nem szeretek tanulni, mert humán beállítottságú vagyok, és tuti, hogy soha nem fogok ilyen irányba továbbtanulni. Verseket memorizálni, vagy a hangképzést elsajátítani viszont szeretek.
Ha pedig a tanulásról nagy általánosságban kell véleményt mondjak, akkor egy elég fárasztó, de hasznos dolognak mondanám, amihez sajnos sokszor negatívan viszonyulok.
8/9 anonim válasza:
Igen, most a második szakomra járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!