Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldre kell mennem tanulni, de így itthagyok egy 1éves kapcsolatot. A barátom nem érzi úgy, hogy távkapcsolatban mi működhetnénk. Nem szeret?
Ez nem jelenti azt, hogy nem szeret.
Van aki nem bírja a távkapcsolatot, fél év is fél év az sem kevés idő.
ha neki ez nem megy akkor el kell gondolkodni a szakításon.
Én távkapcsolatban élek és kínszenvedés az egész. Ha nem láthatnám 1-2 hetente nem tudom hogy bírnánk. A fájdalom nagyon sokat elvesz az embertől.
Ha azt mondja, hogy nem bírná ki nélküled, akkor pont, hogy annyira szeret, hogyha távol lennél tőle, abba belehalna. Szerintem.
Azt mondják a távkapcsolat jó próba a szerelemnek. Vagy kioltja vagy felszítja a tüzet. Szerintem mindenképp próbáljátok meg. Ha működik, akkor utána erősebb lesz a kapcsolatotok mint valaha. Ha nem, akkor pedig mindegy hogy az elutazásod előtt vagy közben szakítotok. Adjátok meg magatoknak a lehetőséget, hogy mégis sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!