Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha valaki szeret...

Szerintetek ha valaki szeret tanulni, mint én, akkor az már stréber?

Figyelt kérdés
Mindenből 5 vagyok, szeretek tanulni,olvasni, verseket írni, fogalmazásokat írni, szoktam járni szavalóversenyre,nyelvtanversenyra, irodalmi pályázatokon már 2x is első lettem. Emellett sok barátom van, akik szertnek meg minden, a suliban elég menő vagyok ( de nemakarok itt nagyoskodni ) . Csak unom ha páran beszólogatnak , hogy stréber meg ilyesmiket. Miért szégyen az ha valaki szeret tanulni ? :O
2014. okt. 28. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
A stréber az, aki nyalizik a tanároknak, és csak emiatt ötös. Azokat meg tojd le magasról, akik ilyeneket mondanak rád. Akinek nem inge nem veszi magára. Csak irigykednek az eszedre.
2014. okt. 28. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Stréber az aki :

-Egy rosszabb jegytől már halálán van és sajnáltatja magát, parázik hogy mi lesz, közbe a maradék 624545 ötöse miatt semmi, de nyávog.

-Csak tanul, nincsenek barátai (ezért tanul mert mást nem tud)

-Képes megszívatni az osztálytársait csak azért, hogy neki jobb legyen (pl dolgozatoknál, feleléseknél)

2014. okt. 29. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha stréber vagy akkor lehetsz igazán jó valamiben. A legtöbb ember nem teszi oda magát az élete során és nem is viszi semmire aminek következtében később megutálja magát. Ahogy én is :(
2015. jan. 28. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Az utolsót cáfolnám. "Ha stréber vagy akkor lehetsz igazán jó valamiben." Ez butaság. Nem kell ahhoz mindenből jónak lenned, hogy pl jó matekos/fizikás legyél stb.
2015. jan. 28. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!