Saját bevallásom szerint stréber vagyok, de mostanában nem tudok tanulni SEMMIT. Mit csináljak?
Rossz kategória. xDD
Egyébként lehet, hogy a tavasz teszi. Sok embernek megzavarja a fejét először. :D
Tudom,hogy nehéz.
A kiképzők is idegesebbek mostanába,megértelek énis ebben a cipőben járok és a gazdánm se ért meg.te milyen fajt avagy? xd :D
Szia!
Nekem is volt ilyen ( az én esetemben a zongorában) hogy nem mert a fejembe egy darab, és gyakorolni sem volt kedvem egyszerűen SEMMI nem ment a fejembe... (pedig 2 hét múlva vizsgám volt) mindegy... valahogy megcsináltam... Aztán úgy jöttem vissza a régi kerékvágásba hogy kaptam egy jó darabot ami tetszett és simán a fejembe is ment. Szerintem neked is csak egy jó feladat kell ami tetszik neked és felkelti az érdeklődésed. Amúgy ez csak átmeneti dolog, majd elmúlik... :D :D
Én nem vagyok stréber, csak szorgalmas. ( én nem nyalok senkinek :D)
Szóval, velem is ez van. Szerintem megfáradtunk, hiszen aki sokat tanul, annak nincs sok ideje pihenni, a második félév meg mindig keményebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!