Saját bevallásom szerint stréber vagyok, de mostanában nem tudok tanulni SEMMIT. Mit csináljak?
Akkor szorgalmas vagy, a stréber nyal. Amúgy nem céloztam semmire, félre ne értsd. Csak sokan használják helytelenül, pedig az értelmező szótár is írja, hogy behízelgéssel éri el az előnyt, nem feltétlen a tudással, szakmai kiemelkedéssel :DDD
Fel a fejjel! 2 hónap, annyit nem ronthatunk ;) Én már kezdek feljönni, azzal biztatom magam, hogy mindjárt vége.
egy hét alatt sikerült két egyest begyűjtenem ugyanabból a tárgyból, a dolgozatról meg nem is akarom tudni, milyen lett... XD Simán le lehet rontani, ez a baj.. :D Lerontani olyan könnyű, de javítani nagyon nehéz :'(
Köszi azért a biztatást! :) Neked is sok sikert!!!
Jaj, én úgy gondoltam, hogy 2-3-asokat kapsz. Én most kezdek feljönni, bár töriből megkaptam életem első 3-asát. :((( Kétértelmű volt a kérdés, és sok pontot levont. Ez megviselt.
Kitartás, jön a szünet, behozod a dolgokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!