Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Az emberek miért ennyire...

Az emberek miért ennyire pesszimisták?

Figyelt kérdés
Sok ember, mindenbe csak a rosszat, meg azt látja, hogy ez nem jó, meg nem így kéne csinálni... Sokan mondják, hogy Magyaro. ilyen sz*r meg olyan. És más országba mennek el, meg ott dolgoznak... Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy lehetne rosszabb is. Lehet gazdasági válság van, meg sok az adó, kevés a nyugdíj, de örülök, hogy van két kezem, lábam, nem vagyok vak, se süket és nincs komolyabb bajom. Nem kell éheznem afrikába,vannak barátaim, családom, állataim és nem szenvedek rákban...stb. De, szerintem ha még olyan hűde jó lenne az ország, nem lenne bűnözés, kedvesek lennének egymással az emberek, akkoris lenne valami bajuk. Miért látja majdnem minden ember mindenbe a rosszat, meg a problémát?
2010. márc. 12. 20:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mert rossz kinézni az utcára. Nincsen egy tisztességes park, még egy szebb fa sem. A házak ócskák, omladoznak ráadásul a stílusokra is ráuntunk már 100 év alatt. Ilyen körülmények közt te jókedvedben vagy? Hallottál már arról, hogy a Hawaii emberek miért optimistábbak?
2010. márc. 26. 20:19
 12/19 vanika129 válasza:
0%
Mert sajnos TI MAGYAROk az anyátokat megcsinálnátok 2 forintért és nem tudtok örülni annak ami van,irigyek vagytok mint a kutyák egymásra,és beszaribbnál beszaribb.a segélyért sorbanállni könnyebb mint dolgozni,és nem kell a szöveg hogy nincs munkahely,meg kevés a pénz ez csak szöveg.Cigányok vagytok mindannyian.ez a véleményem rólatok ,
2011. máj. 11. 20:41
 13/19 anonim ***** válasza:
Utolsó te milyen nemzetiségű vagy?
2011. máj. 12. 21:52
 14/19 vanika129 válasza:
0%
Ukrán vagyok,de azt gondolom ez lényegtelen.itt élek sajnos magyarországon mert a férjemet ide köti munkája,de hidd el unatkozok a percet amikor idejöttem,annál nagyobb örömöm nincs amikor hazautazunk,és a férjem 80ezret keres,és meg is elég nekünk,otthon nincs ennyi irigy kutya mint itt,és az emberek osszetartobbak.
2011. máj. 14. 08:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Most csúnyát fogok válaszolni, és irigykedően is fog hatni, pedig én a kérdezővel vagyok egy véleményem.

Szóval az a válaszom, hogy ha nem tetszik ami itt van akkor menj haza a saját országodba, főleg, hogy jobban szereted, és ne vegyétek el a magyar emberektől a munkalehetőséget...nem kellene ennyire általánosítani, és utálattal lenni.

2011. máj. 17. 15:56
 16/19 vanika129 válasza:
0%
Dolgozni se akartok 70 80 ezerért meg se mozdultok ti k*i*b*a*s*z*o*t*t Forintok,ciganyabbnal cigányabbak vagytok!!!!
2011. máj. 25. 22:26
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy Borsodban sok a cigány, itt Hajdú-Biharban is, de pl. az én édesapám munkahelye miután megszűnt egyszerűen nem talál semmit, dolgozna ő 50 ezerért is, de nem tud mert nincs hol.

Még egyszer leírom, hogy nem kellene általánosítani, ha nem tetszik vmi akkor lehet visszamenni tökéletes országodba.

2011. máj. 30. 21:07
 18/19 anonim válasza:
Én meg azt mondom akkor neked, hogy büdös ukrán köcsög, takarodjál vissza a redvás ország, ha nem tetszik vmi, bezzeg az jó volt amikor a kárpátaljai árvízkor befogadtuk a honfi társaid.....
2011. máj. 30. 21:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Vanika te a cigányokról beszélsz, azok nemhogy nem magyarok, de még emberek se! (tisztelet a nagyon ritka kivételnek)
2011. máj. 31. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!