Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Népi hagyományőrző idegen...

Népi hagyományőrző idegen felmenőkkel lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Akarok csatlakozni egy népi hagyományőrző csoporthoz, ahol különböző régies szokásokat elevenítünk fel. De nem vagyok teljesen magyar származású, csörgedezik az ereimben sváb és zsidó vér egyaránt. Ráadásul az arcvonásaimon is látszik az utóbbi etnikum néhány jegye. Szerintetek nem fognak kinézni, elutasítani a csoport tagjai, vagy amikor jelentkezem, nem jelentenek fel?

2015. febr. 11. 19:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem látjátok, hogy provokatív kérdés? :) Ez a zsidó is csak ahhoz ért. "Izraelita" névvel... mintha annyira beilleszkedni próbálna. :)

Menekülj innen amíg tudsz.

2015. febr. 13. 15:18
 12/16 A kérdező kommentje:
Làtjátok pont ettől tartok. Hogy ott is ezt gondolnák/mondanák...
2015. febr. 13. 16:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Sztem bárki követhet bármi féle kultúrát. Én is zsidó vagyok és van bennem török is és a török kultúrát is és a zsidó kultúrát is .
2015. febr. 13. 19:17
 14/16 anonim ***** válasza:
13-AS Vagyok elfelejtettem befejezni : követem.
2015. febr. 13. 19:18
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Ó, jól elszóltam az igazságot, most már tudsz ujjal mutogatni meg rettegni.

A magyar kultúrának semmi köze a zsidóhoz (nézzétek csak meg Szent László törvényeit, pl.), sem bármelyik másik európai kultúrának. Ahol jelen vagytok, ott csak és kizárólag kulturális bomlasztó tevékenységet végeztek. Isten őrizze tőletek a magyar és az összes európai kultúrát!

Esetleg próbálkozz a saját kultúráddal, itt már elég kárt okoztatok egy életre.

2015. febr. 15. 16:01
 16/16 anonim ***** válasza:

"Jó lenne, ha lenne olyan, hogy a népszokásokat felelevenítik, de nem kell hozzá rasszistának lenni."

Ilyent minden faluban találsz, városokban pedig tucatjával. Ha nem, akkor nem is kerestél.

2015. febr. 16. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!