MIk a leggjelemzőbb dolgok a magyarokra?
Figyelt kérdés
2014. okt. 16. 19:58
21/31 anonim válasza:
A válaszok közül az tetszett a legjobban, hogy mindent mi találtunk fel, mi készítünk - és be lett bizonyítva, hogy téves ez az állítás. Már nem először fut ebbe bele a mi népünk az elbizakodottságba...
Egy pozitívumot (ami egyben negatívum is) szeretnék kiemelni: azt, hogy nagy az akarat a mi népünkben - bármire vonatkozzon is ez a dolog.
22/31 A kérdező kommentje:
ott a pont. köszönöm széppen a válaszokatt:)
2014. okt. 20. 14:51
23/31 anonim válasza:
Szánalmas ez a magyar gyalázás. El nem tudom képzelni, hogy ilyenkor miért fáj bárkinek is, ha rasszizmust kiáltanék, mert azok vagytok: rasszisták. Magyargyűlölő hazátlan kutyák. Még az én életemben naggyá lesz ismét a magyar, ti meg a porban csúsztok majd, hogy had legyetek kicsit is újra magyarok. De ahogy most mértétek magyarságotok úgy lesz az mérve a jövőben is.
Anonymus
24/31 MCsperX válasza:
A legglyelemzöb az, hogy rosz a hejesirássuk.
25/31 A kérdező kommentje:
Kosz, a kioktatasod pont nem hianyzott...-.-
2014. okt. 22. 21:16
26/31 A kérdező kommentje:
Es koszi az oszes ERTELMES valaszt :)
2014. okt. 22. 21:17
27/31 anonim válasza:
Sajnos igazak a negatív leírások;nemzetrontáskor elromlik a nemzet,ha hagyja magát,s ez a nemzet sajnos hagyja magát elrontani.
28/31 A kérdező kommentje:
Ez csakk az emberek hozaalasan mullik!!!!
2014. okt. 23. 15:10
29/31 anonim válasza:
Szerintem egy igazi magyarnak fáj látni, hogyan írsz. Ha magyar vagy, tanulj meg helyesen írni az anyanyelveden
30/31 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsott:) én is útálom hogy nemtudok helyesen irni de ez van, már meg szoktam
2014. okt. 27. 00:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!