Miért hívja az m1-et mindenki KIRÁLYI TÉVÉNEK?! Mi ez a baromság?
Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 13:12
11/22 anonim válasza:
És mi olyat látsz, ami nem vall jogállamra?
13/22 anonim válasza:
Igen, megköszönném ha felsorolnád.
14/22 anonim válasza:
Jaj, ne menjünk el az aktuálpolitikába, légyszi... Ez nem a Fidesz miatt van, apán évtizedeken át az MTV-nél dolgozott, és már tizenéve királyinak hívták. Nem kell ezt eltúlozni, én mindig csak poénnak fogtam fel.
15/22 anonim válasza:
Kádár János a trafikját siratja
2014. szeptember 10., szerda, 06:30 Utolsó frissítés: 12 órája
Szerző: Szabó M. István
Címkék: Dunakeszi; Kádár János; Keresztes Tamás;
16/22 anonim válasza:
Emlékeim szerint ez még az első Fidesz kormány idejéből származik (akkor már biztos ment ez a poénkodás), és talán a korona úsztatással és a hasonló szimbolikus politizálási dolgokkal függ össze. Ha nincs igazam és tévedek, akkor az MDF vagy a Horn-kormány idején használták először. Én sose láttam bele a diktatórikus témakört, szerintem te se tedd, plane ha nem is gondolod hogy van benne valami.
17/22 anonim válasza:
Egész érdekes diktatúradefiníciót láttam az előző oldalon... Ha a fekete autó helyett a TEK száll ki? Ha a média nagy része pártkezekben van? Ha kirúghatnak egy magas rangú újságírót (Origó) azért, mert kritizálja a kormányt. Ahol bizonyos körökben DNS vizsgálat kell egy ellopott mobiltelefonért... Én azt mondom, ha nem is diktatúra, de baj az van!
18/22 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló nagyon a szívemből szóltál és sajnos még sorolhatnánk napestig. Sajnos ami itt van az már nem jogállam. Egyébként a királyi tv nem jár messze az igazságtól hiszen OV lassan a várban fog trónolni ha meg tudjuk fizetni persze.
20/22 anonim válasza:
Mindenki kamuzik, azért hívják így, mert Király műsorok mennek rajta XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!