Érdekelne, hogy itt Budapesten mindenki így van a szomszédaival?
Én vidékiu lány vagyok,ott szokás volt beszélgetni,érdeklődni egymás iránt-jókat nevetni,együtt gazolni a kertben,és minden :)
Mióta Pesten élek szinte senki nem beszél velem, a szomszédok éppen csak hogy odaböffentenek-szóval ez már ha 10 éve alatt nem változott,akkor nem is fog...-szerintetek én várok túl sokat tőlük?
Valahogyan nem tudok hozzászokni ehhez a millőhöz,nekem ez a ridegség olyan futcsa...-képzeljétek,karácsonyra sem mondanak még annyit sem,hogy:Boldog Karácsonyi Ünnepeket" -gyakorlatilag nullára vehető az itteni szomszédokkal a kapcsolatom....
Amíg a külvárosban éltem, kertes házas övezetben nekem is rosszak voltak a tapasztalataim. Konkrétan minden szomszéd ellensége volt a másiknak :-(
Most a belvárosban lakunk, társasházban. Itt egész jó. Vannak lakók, akikkel gond van, de alapvetően nincs rossza hangulat, néhányan beszélgetünk egymással. Egyébként az a véleményem, hoyg nagyon jóban lenni sem jó a szomszédokkal, mert elszemtelenednek :-)
Sokan vannak a városban, fizikailag nagyon közel egymáshoz.
Vidéken ismersz majdnem mindenkit, akivel találkozol. Persze, hogy ott jobban odafigyelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!