Képzeljétek! Ma Budapesten a KIK áruházban voltam. Arra lettem figyelmes, hogy már van egy karácsonyi asztaluk mától, karácsonyi holmikkal. Vélemények?
vélemény? ez a fogyasztói társadalomra való pszichikai hatás. Bizonyára lesznek, akik már nyárutón nekiállnak "fogyasztani" lelkük rajta :-)
szerintem tökre nem normális dolog. október végén bőven elég lenne karácsonyozni.
Engem nem zavar. Én még nem érzem időszerűnek a karácsonyi holmik bevásárlásának, már csak azért sem, mert nem is szoktunk karácsony címén szinte semmit sem venni. A díszeket házilag készíte(tte)m el, és általában az ajándékokkal is ezt teszem, mivel egyrészt jó kézügyességű felnőtt vagyok, másrészt inkább kisebb, de leleményesebb ajándékokat szoktunk adni, nem arra gyúrunk, hogy az összes ismerősnek minél nagyobb plazma TV-t.
Abban egyébként van logika, hogy az ember nem a karácsony előtti pár napban rohan el vásárolni, amikor minden üzlet dugig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!