Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » "Az asszony verve jó"!?

"Az asszony verve jó"!?

Figyelt kérdés

3.0

A környezetemben egyre több olyan nővel találkozok akiket a párjuk bántalmaz viszont, náluk ez ellentétes reakciót vált ki és ahelyett , hogy eltávolodnának az illetőtől még jobban ragaszkodnak hozzá, hogy valaki domináljon felettük.

Kérlek:

-Ha a kérdés ingerületet vált ki belőled a kérdező személye felé, azt privát üzenetben intézd

-Ha személyeskedni akarsz, akkor lapozz tovább

-Ha csak, azért jössz ide, hogy egy jót trollkodj kérlek távozz

-Egyéb kérdésekre is szívesen válaszolok,de csak is privátban.

2014. jún. 2. 22:24
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
80%
A kérdezővel annyiban egyet tudok érteni, hogy valóban két fél kell ehhez. Én például már a szóbeli agresszió legapróbb jelére lelépnék. Olyan nincs, hogy ne lenne árulkodó jel, csak éppen sokan nem akarják észrevenni, és az arrogáns (nem feltétlenül csak az adott nővel, másokkal is) viselkedést még akár "férfiasnak" is képesek látni.
2014. jún. 3. 19:16
 12/37 anonim ***** válasza:
És kedves kérdező inkább ezt olvasd el, mielőtt ledemagógozól másokat.
2014. jún. 3. 19:27
 13/37 anonim ***** válasza:
A link: [link]
2014. jún. 3. 19:27
 14/37 A kérdező kommentje:

tegnap 19:06

Még egyszer leírom , hogy megértsd az a 200 ember akivel találkoztál az a kevés % akik belátták, hogy valami nem helyes, valamiben hiba van , vagy bennük vagy az életvitelükben vagy másban és szakemberhez fordultak, de vannak olyanok mint az én ismeretségemben is akik vagy még nem vagy sose fogják maguknak beismerni ,hogy amiben vannak nem jó nekik, elfogadják és van ,hogy büszkék is rá igen van ilyen, szubjektív , de rengeteg ilyen hölgynek ismerem a történtét, sajnos. Akikről te beszélsz, viszont akik szakemberhez fordultak és belátták a hibát és , hogy változtatni kell/szeretnének valamin vagy magukon vagy a helyzetükön stb. ÉRTED MÁR A KÜLÖNBSÉGET? Hiába szajkózod nekem, hogy te hány ilyen esettel foglalkoztál , ők mind mind egy folyamatban voltak amit úgy is lehetne nevezni ,hogy beismerés saját maguk felé. Erről ennyit...

2014. jún. 4. 00:48
 15/37 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, rajtad lehetetlen segíteni.

Erről ennyit.

2014. jún. 4. 09:27
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, véletlenül belebotlottam a kérdéshullámodba.

Egyet kérdeznék: miért érdekel a téma ennyire? Érintett vagy? Persze ha nagyon személyes, ne válaszolj. Csak furcsállom.

Furcsállom főleg annak fényében, hogy rengeteg jó választ kaptál, itt fentébb még szakembertől is! Nem értem, mi a probléma? Mit szeretnél hallani? Mert totál látszik, hogy nem azt hallod, amit akarsz, és ezért pörögsz a kérdéseden.

A pszichés zavar/betegség/állapot stb (nem tudom, hogy helyes), amit fentebb is linkeltek neked, független attól, hogy az áldozat ezt felismeri és beismeri, vagy sem.

Egy nőnek nem jó, ha verik, és nincs olyan, hogy büszke rá és élvezi. Még ha ezt is mondja és hirdeti. Olyan viszont van, hogy elhiszi, hogy jó neki, mert az ő érdekében történik.

Kicsit olvashatnál a témában. Tényleg meglepődnél, mire képes az emberi elme.

2014. jún. 4. 09:39
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

"Akikről te beszélsz, viszont akik szakemberhez fordultak és belátták a hibát és , hogy változtatni kell/szeretnének valamin vagy magukon vagy a helyzetükön stb."

Félreértettél kérdező, a nők nem maguk jöttek hozzám, hanem mi családlátogatások során, és iskolás gyermekek gondjai során göngyölítettük fel az ügyeket és emeltünk ki gyerekeket és nőket a családjaikból. Azok a nők a mai napig ott ülnének a sarokban, vagy legalábbis nagy hányaduk, ha nem megyünk be hozzájuk.

Csak hogy ne legyen félreértés.

De ahhoz már pofa kell, hogy az értő szónak ne higgy. Nem mész te forgalommal szemben az autópályán?

2014. jún. 4. 09:42
 18/37 A kérdező kommentje:

Kedves Marina9

Annyiban igen személyesen érint , hogy találkoztam már ilyen nőkkel akiknek megismertem a történetét,de azt nem értettem meg , hogy miért tartanak ki a párjuk mellett. Ennyire egyszerű a dolog, a kérdés hullám meg azért volt,mert valakik szándékosan,de személyeskedésbe vitték át az egészet az előző kérdésekben. Itt is próbálja nekem bizonygatni már már a személyemet támadva egy kedves szocmunkás,hogy neki van egyedül igaza, holott lehet,hogy mind a kettőnknek igaza van csak én nem ismerem az ő igazát csupán számokból, meg statisztikákból meg egy két messzi példából, ő meg nem ismeri vagy nem akarja elismerni ,hogy nekem is igazam lehet. Ennyi a történet.

2014. jún. 4. 13:55
 19/37 anonim ***** válasza:
79%

"pl első alkalommal nem hagyják".

Aha, csakhogy (eltekintve attól, hogy a bántalmazottak 40%-a férfi) a nők kis koruk ta arra vannak nevelve, hogy féljenek a férfiaktól.

Figyeljenek oda szórakozóhelyen, kerüljék el őket, véletlenül sem a férfiak vannak arra nevelve, hogy ne bántalmazzanak nőket.

Azért úgy megnézném, mennyire lenne nagy pofád egy olyan csoport tagjaival szemben, akik ténylegesen és statisztikailag is elnyomnak téged (persze ilyen csoport nincs, mert fehér heteroszexuális férfi vagy, a világ összes privilégiumával a s-gged alatt).

Szerintem ha esetleg ilyenbe bukkannál, összetennéd a két kezed, hogy csak megvert és nem ölt meg.

Mert tudod, manapság olyanokat is csinálnak a hozzád hasonló nőutáló férgek.

2014. jún. 4. 15:52
 20/37 A kérdező kommentje:
Hűha utolsó te mire reagáltál ilyen cinizmussal? Ömlik az utálat a kommentedből, ez most kinek szólt?
2014. jún. 4. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!