Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért gugolnak a szlávok?

Miért gugolnak a szlávok?

Figyelt kérdés

2014. febr. 21. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Ezt fejtsd ki kérlek bővebben, mert nem értem a kérdést, de mióta elolvastam nevetnem kell rajta :-)
2014. febr. 21. 20:56
 2/8 A kérdező kommentje:

a szlávok mindig tréningruhában gugolnak,és nem tudom miért.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. febr. 21. 21:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
:-)))))))))) Köszi, bearanyoztad a napomat!
2014. febr. 21. 21:06
 4/8 mustafa33 ***** válasza:
100%

Ezek oroszok, nem hiszem, hogy általános. Felvidéken nem igen látni gugolni mást csak a kátrányos helyzetűeket ☺.

De mégse, a ruszin favágókat sokszor láttam így. Még tűz mellet a szalonnát is gugolva sütik.

2014. febr. 21. 23:42
 5/8 anonim válasza:
Ha berúgnak és elesnek kevésbé ütik be a fejüket a betonba!
2014. febr. 23. 13:18
 6/8 anonim válasza:

A románok ugyan nem szlávok, de ilyet ott is tapasztaltam 6 hónapos kiküldetésem során. Gondolom, ez a kényelembe helyezkedés egyik módja lehet, de ott is csak bizonyos kultúrákban.

De pl. Szlovákiában nem láttam még ilyet.

2014. febr. 25. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Logikus:azért gugolnak, mert a piától már nem bírnak állni.
2014. jún. 18. 08:57
 8/8 anonim ***** válasza:

A szlávok és ez összeolvadtak ha megkérdezel egy farnciát, németet, amcsit (ha tudja egyáltalán mi az a szláv) hogy hogy képzeli el a szlávokat ezt a választ fogod hallani

Mindig adidasban vannak és telitalpal gugolnak de nem tudom hogy és olyan fura táncot is tudnak. De persze ez nem ennyi.

2021. márc. 4. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!