1/10 A kérdező kommentje:
úgy tudom az izraeleket...meg még? és miért?
2014. jan. 20. 11:59
2/10 anonim válasza:
törököket esetleg.. illetve vannak akik vérig sértődnek, ha 'learabozod' őket. :)
amúgy miért kérdezed ?
3/10 anonim válasza:
Nekem tuneziai arab a parom es az egyik sogornömnek török a ferje.Tehat a törökökkel nincs bajuk szerintem.De az izraelieket igen,azt en is hallottam.
4/10 A kérdező kommentje:
hát, érdekel a dolog mert ha megyek is tunéziába ki ne nyírjanak :D
2014. jan. 27. 12:24
5/10 anonim válasza:
Ne aggodj!Nem bantanak ök senkit plane nem a turistakat!Söt inkabb vigyazni fognak rad,fontos vagy nekik!Elsö utad lesz oda?Csodaszép orszag,én imadom:)
6/10 anonim válasza:
Nem fognak kinyírni, csak ne politizálj, Egyébként a franciákat szeretik, mert sokáig francia gyarmat volt. Voltam Tunéziában többször is, nagyon kedvesek pl. még egymás között is nem az anyanyelven beszélnek, hanem franciául. Nagyon érdeklődőek, a nyelv iránt, ugyanis mikor meghallották a magyar nyelvet, nagy érdeklődéssel kérdeztek, hogy ezt meg azt, hogy mondják magyarul. A válaszomra már jegyzetelték is a hangzást fonetikusan és próbálták kimondani. Nos ennyit a tunéziaikról.
7/10 A kérdező kommentje:
Hmm, az jó.. :))))
2014. febr. 3. 10:59
8/10 anonim válasza:
Nem tudom, de azt igen, hogy nagyon kíváncsiak :D
9/10 anonim válasza:
Nem csak a tunéziai arabok "nem kedvelik" a zsidókat, hanem összességében a muszlim vallású arabok, hiszen ez a történelemre vezethető vissza. Egész pontosan a Közel-Keleti izraeli-arab konfliktusra.
10/10 anonim válasza:
Ami természetesen a mai napig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!