MIért utálnak a többiek? 16/L
Miért nem lehet minden lány ilyen???
légy magadra büszke ;)
Hát inkább sokszor szégyellem magam:(
Sokszor a fejemhez vágják, hogy én nem érek semmit, akkor sem lenne változás ha nem is élnék, meg hasonlók. Igazából nem csak az a gondom, hogy ezek miatt piszkálnak több is van..
Őszintén, én a helyedben sz**nék az ilyen emberek véleményére.
Ha magadnak megfelelsz, akkor hagyd figyelmen kívül a többiek véleményét.
Egyébként én is azt mondom, hogy inkább lennének többségben a hozzád hasonló lányok.
Neked van igazad. A primitív bunkók gyakran megkeserítik a normálisak életét. Maradj ilyen, tarts ki amellett, amiről tudod, hogy jó, és ne adj alább az igényeidből pusztán azért, hogy a többség elfogadjon. Érettebb vagy a korodnál, ez sokkal inkább jó, mint rossz. Próbálj nem törődni velük, akármilyen nehéz is.
Majd benő a fejük lágya.
Nézd, ha nem érdekled őket/nem törődnek veled akkor annyiban kell hagynod. Nem erőltetheted magad rájuk és még csak nem is járnál jól velük.
És ha ők a puszilkodást, a Twilightot és Justin Biebert szeretik? Nem vagy több náluk csak azért mert más zenét hallgatsz, és ők sem azok mert JB-t hallgatnak. Ezt meg kellene értetni néhány tinédzserlánnyal akik azt hiszik hogy "különlegesek" és "érettebbek" csak mert nem Justin Biebert hallgatnak, aki ráadásul még csak nem is annyira népszerű hogy 10 lány kivételével mindenki egyes tini imádja ezen a bolygón.
Nem jó hozzáállás.
De ha ők a zenei ízlésed miatt közösítenek ki akkor igencsak sekélyes lelkek lehetnek és legjobb lenne ha másfajta emberek után keresnél.
És ne hallgass rájuk amikor azt mondják hogy egy semmi vagy. Oka van hogy létezel és még sok ember életében fogsz fontos szerepet játszani, ne hagyd magad megtéveszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!