Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » MIért utálnak a többiek? 16/L

MIért utálnak a többiek? 16/L

Figyelt kérdés
Főleg a lány osztálytársaim utálnak. Ők a többségiben csak az Alkonyatról tudnak beszélni. Tegnap megnéztem.....és komolyan, de hánytam majdnem. Őszíntén megmondtam nekik, hogy utálom az Alkonyatot, és sőt még Justin Biebert is. Most nemtom mi jó bennük mindegyik én szerintem sz*a. Justin Bieber helyett én inkább Skrillex-et hallgatok meg hasonlókat. persze szeretem Shakira meg a többiek zenéit is. Most arról nem tehetek, hogy én nem a nyávogásért vagyok oda. Belyönnek a punkok, rockerek meg minden. Nem állok olyannak szóba akivel nem érzem magam, somszor megmondom az igazat, nem vagyok olyan aki az osztálytársával ponotsan 3 puszit ad, meg ott nyavalyogjak nekik, ha piszkálnak inkább rájuk hagyom, most akkor mivan? Attol szerintem én is ugyanúgy lány vagyok, ha nem szeretem ennyire a nyafit nem?
2013. júl. 28. 14:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
szóval szerintem is légy büszke magadra ;)
2015. aug. 15. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!