Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálnak minket a szlovákok?

Miért utálnak minket a szlovákok?

Figyelt kérdés
Voltunk kint Pozsonyban osztállyal (részemről én életemben először) és úgy néztek ránk, mint a véres sz.rra. De mi bajuk velünk? hisz ők loptak tőlünk területet, így nem értem az egészet.
2013. nov. 11. 21:59
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy volt már ilyen kérdés de én akkor sem értem. És mért mutogatják a mi koronánkat sajátjukként?
2013. nov. 11. 22:00
 2/16 anonim ***** válasza:
35%
Te tényleg nem érted az egészet. Nézd a dolgot szlovák oldalról. Ha szlovák lennél, azt gondolnád, hogy ezek a szrházi magyarok 1000 évig itt ültek a nyakunkon, végre van egy szabad államunk, most meg idejárnak és néha kórusban üvöltöznek, hogy "szlovákok, nincsen hazátok!", meg egyes gyerekek azt hiszik, hogy ők területet lopnak tőlünk.
2013. nov. 11. 22:13
 3/16 anonim ***** válasza:
49%
Azért, mert a mai "Szlovákia" majdnem teljes területe Magyarország része volt, de azt próbálják elérni történelemhamisítással, hogy ők már előbb ott voltak, mint mi, nevetséges. Na szóval ez fáj nekik, ezért utálnak minket.
2013. nov. 11. 22:36
 4/16 A kérdező kommentje:
Első: mi az, hogy azt hiszik, területet loptak? tán nem így volt? Mesélj... :)
2013. nov. 11. 22:58
 5/16 anonim válasza:
0%
Az egész az eu-s politikai elit műve, akik arról papolnak, hogy jajj de jó köztünk a kapcsolat, de valójában hergelik egymás ellen a Kárpát-medence népeit, nehogy együtt lelépjünk tőlük.
2013. nov. 11. 23:20
 6/16 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, ó, nagy történész... milyen területet loptak tőlünk és mikor? Trianont ne keverd ide, mert az nem ők "lopták", az tőlük függetlenül alakult így.
2013. nov. 11. 23:22
 7/16 A kérdező kommentje:
jó, trianon tényleg független tőlük. de az, hogy a mi szent koronánkat mutogatják mint a sajátjukat, ez nevetséges.
2013. nov. 12. 00:23
 8/16 anonim válasza:
65%
Nem bírják megemészteni, hogy sosem léteztek ők valójában, olyan hogy "szlovákia" meg sosem létezett. Saját nyelvük sincs mivel az a cseh nyelv keleti nyelvjárása, rengeteg lengyel elemmel.
2013. nov. 12. 02:24
 9/16 anonim ***** válasza:
56%
Mégis van már eurójuk és nem rokkantak bele. A gazdaságuk stabilabb mint a miénk.
2013. nov. 12. 08:52
 10/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez már annyira lerágott csont, hogy lassan emiatt téged utálunk. Nézz utána a korábbi kérdéseknek, meg a történelemkönyveknek és ne bennünket fárassz.
2013. nov. 12. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!