Miért utálnak minket a szlovákok?
Figyelt kérdés
Voltunk kint Pozsonyban osztállyal (részemről én életemben először) és úgy néztek ránk, mint a véres sz.rra. De mi bajuk velünk? hisz ők loptak tőlünk területet, így nem értem az egészet.2013. nov. 11. 21:59
1/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy volt már ilyen kérdés de én akkor sem értem. És mért mutogatják a mi koronánkat sajátjukként?
2013. nov. 11. 22:00
2/16 anonim válasza:
Te tényleg nem érted az egészet. Nézd a dolgot szlovák oldalról. Ha szlovák lennél, azt gondolnád, hogy ezek a szrházi magyarok 1000 évig itt ültek a nyakunkon, végre van egy szabad államunk, most meg idejárnak és néha kórusban üvöltöznek, hogy "szlovákok, nincsen hazátok!", meg egyes gyerekek azt hiszik, hogy ők területet lopnak tőlünk.
3/16 anonim válasza:
Azért, mert a mai "Szlovákia" majdnem teljes területe Magyarország része volt, de azt próbálják elérni történelemhamisítással, hogy ők már előbb ott voltak, mint mi, nevetséges. Na szóval ez fáj nekik, ezért utálnak minket.
4/16 A kérdező kommentje:
Első: mi az, hogy azt hiszik, területet loptak? tán nem így volt? Mesélj... :)
2013. nov. 11. 22:58
5/16 anonim válasza:
Az egész az eu-s politikai elit műve, akik arról papolnak, hogy jajj de jó köztünk a kapcsolat, de valójában hergelik egymás ellen a Kárpát-medence népeit, nehogy együtt lelépjünk tőlük.
6/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező, ó, nagy történész... milyen területet loptak tőlünk és mikor? Trianont ne keverd ide, mert az nem ők "lopták", az tőlük függetlenül alakult így.
7/16 A kérdező kommentje:
jó, trianon tényleg független tőlük. de az, hogy a mi szent koronánkat mutogatják mint a sajátjukat, ez nevetséges.
2013. nov. 12. 00:23
8/16 anonim válasza:
Nem bírják megemészteni, hogy sosem léteztek ők valójában, olyan hogy "szlovákia" meg sosem létezett. Saját nyelvük sincs mivel az a cseh nyelv keleti nyelvjárása, rengeteg lengyel elemmel.
9/16 anonim válasza:
Mégis van már eurójuk és nem rokkantak bele. A gazdaságuk stabilabb mint a miénk.
10/16 anonim válasza:
Kérdező, ez már annyira lerágott csont, hogy lassan emiatt téged utálunk. Nézz utána a korábbi kérdéseknek, meg a történelemkönyveknek és ne bennünket fárassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!