Hogy van ez az amerikai nevekkel?
Figyelt kérdés
Filmekben gyakran lehet hallani, hogy ugyanúgy hívnak férfiakat és nőket. Ezt nem értem.
Pl: (lehet, hogy nem helyesen vannak leírva)
Andy, Joey..nem jut eszembe hirtelen több.
Szóval, akkor hogy van ez? Előre is köszi! :)
2009. nov. 19. 18:10
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, nagyon jókat írtatok! :D
2009. nov. 24. 18:17
12/15 anonim válasza:
pl: a Csillagok Háborúja 30. év szülinapján bevezették az Anakin nevet.tehát aki egy jediröl szeretné elnevezni a fiát annak teljesült a vágya
13/15 anonim válasza:
Egyetértek az előzöekkel:)
Amúgy én itt Mo-n ismerek Hát Izsák,Arany Barna és Theó Dórát-is...mind 1 suliban.
Ennyit a furcsa nevekről:S
14/15 anonim válasza:
Ilyen még az Ed, ami lehet Edvárd és Edina is.
15/15 anonim válasza:
Ezek becézések. Jack szerintem nőnél Jackline eredetileg. Aztán nőben van Charlie is, az a Charlotte névből jön, Jo az pedig Joanne.
A Gabis példa tök jó volt, ez is olyan. Vagy a Viki, a Viktorokat is szokták úgy hívni (bár szerintem ez mára már kiment a divatból, de amikor én gyerek voltam, még használták ezt a becézést férfiakra is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!