Az amerikai gyerekeknek tényleg ilyen fontos ez az esemény? (lent)
www.hr
ef.hu/x/gezu
Az alábbi videóban a szülők elmondják a gyerekeiknek, hogy megették az összes halloween-es cukorkákat, erre azok sorsa sírva fakadnak. De miért? Ha én eljátszanám ezt a 3 éves húgommal, úgyse venné be. Ennyire buták az amcsik?
Ettől miért az amerikaik buták? Szerintem ez szemét dolog a szülőktől.
Nekem egyszer megígérte a nagymamám, hogy ha vasárnap megyünk ebédre, akkor palacsinta lesz. Aztán amikor odaértünk, viccből azt mondta, hogy nem is lesz palacsinta, tökfőzelék van helyette. Olyan 6-7 éves lehettem, és emlékszem, hogy én is sírtam, mert nagyon rákészültem a palacsintaevésre. Nem értem, miért kell egy gyerek agyát ilyenekkel húzni.
Amerikában a gyerekek számára ez egy nagyon fontos tradíció. Olyan, mintha egy magyarnak megették volna a szülinapi tortáját.
Egyébként az amcsik nagyon naivak, és nem hazudnak olyan gyakran. Például ott a bíróságon is sokat nyom a latba az eskü(oath), nálunk meg maximum körberöhögik az ilyet.
Odakint ha azt mondod a boltosnak, hogy ki akartad fizetni a zsebedbe gyömöszölt cukorkákat, csak véletlenül elfelejtetted, nagy valószínűséggel beveszi.
Tudom, hogy furcsán hangzik, de tényleg ilyenek. Gyerekek esetében meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!