Miért olyan határtalanul ostobák az amerikaiak?
http://www.youtube.com/watch?v=k0RH0cYs4lw
Számtalan ehhez hasonló felvételt találni youtube-on.
Kedves kerdezo, ezt csak ma csak neked! Azert hogy lasd, barki, akinek ideje es energiaja engedi kepes letrehozni egy olyan videot, amiben latszolag ertelmes embereknek latszolag egyszeru kerdest tesznek fel:
http://www.youtube.com/watch?v=s233IA1f2L4
Oszinten leirom a velemenyemet: szerintem csak irigykedsz rank, mert mi itt elunk, jol elunk, boldogok vagyunk es nem foglalkozunk ilyen piti ugyekkel, hogy egy egesz nemzetet le-ostobazunk. Ha meg nem jartal az USAban sosem, akkor legyszives ne itelj videokbol, filmekbol. Gyere ki, nezz korbe, ismerkedj, kerdezoskodj, es a tapasztalataidbol formalj velemenyt, mert az szamit. Hogy mit olvasol/latsz/hallasz nem er semmit!
# 24
"Oszinten leirom a velemenyemet:" Miért, egyébként hazudozol? Mi a tököm ez az őszintézés? Egyre több hülye kezdi így a mondanivalóját mostanában, kezd unalmas lenni.
Egyáltalán nem éltek jobban mint mi, ezt a marhaságot felejtsd el,és emiatt nincs is mire irigykedni. Honnan veszed, hogy nem jártam az USA-ban? A legfőbb! indoka annak, hogy "zusammen" leostobázom ezt az istenverte országot az pontosan ez. Jártam ott, első kézből vannak tapasztalataim.
Azt már csak megsúgom, ennyi erővel én is kétségbe vonhatnám, hogy te jártál-e már ott, hiszen attól, hogy ékezetek nélkül írsz, még nem biztos, hogy USA-ban vagy helyileg.
"A 24-es válszoló által feltett video jól mutatja valójában hol is tart a libeláris okítás"
Magyarországon nincs liberális oktatás. Porosz típusú oktatási rendszer van. Épp ez a baj, hogy semmi liberális nincs benne.
# 23 Ha nem megy a matek, ne villogj vele. Csak egy szelíd tanács.
"Magyarországon a különböző becslések szerint a felnőttek 16-33%-a funkcionális analfabéta" Wikipedia szerint itt tartunk egyébként, de ez nyilvánvalóan hibás adat, 2000 utáni kiadású lexikonom szerint 10% alattiak a funkcionális analfabéták, a ténylegesek meg 2% alatt.
"Ezek szerint, kedves Kérdező, te beszéltél az összes amerikaival. Jó neked. :))"
Ilyet állítottam volna? Úgy látszik, én is hazudok. Vagy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!