Az amerikaiak kb 80 szazaleka nyugtaton el?
Figyelt kérdés
Ha igen hiteles forrást kerek.. ..amugy kötve hiszem hígy ez igy lenne.2012. nov. 17. 01:41
1/10 anonim válasza:
Mármint az USA nyugati oldalán? Nem.
2/10 anonim válasza:
Nyugtatón b@sszameg! Akkor sem.
3/10 anonim válasza:
sztem kb annyi aki szedett már be életében nyugtatót.
4/10 anonim válasza:
Én is nyugatot olvastam....:D
......de még úgy is több értelme lenne.......
5/10 anonim válasza:
Innen nézve 100%-uk nyugaton él:P Amúgy nem. De hiteles forrás: magad elé veszel egy USA térképet, és kiguglizod az egyes tagállamok lakosságát. Utána egy-két egyszerű matematikai művelettel ki tudod számolni, hogy a teljes lakosság hány százaléka él a nyugati részen fekvő államokban.
7/10 A kérdező kommentje:
B*szodjatok meg :DDDDDD
Jottok ide trollkodni...:DDDD
2012. nov. 17. 17:51
9/10 mustafa33 válasza:
lehetőleg amerikait. De szeretik a valeriánát is. ☻
10/10 anonim válasza:
Nem hiszem. Vannak Amerikánál sokkal rosszabb helyzetben lévő országok akiknek inkább kellene a nyugtató.
Vagy pl. az Ázsiai országokban ahol napi 24 órából 25 órát dolgoznak (Kína, Japán, Dél-Korea).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!