A magyarok kb hány százaléka támogatná az azonos neműek házasságát?
pontos adatokat nem tudok... de politikai beállítottság alapján lehet tippelni. az LMP-s szavazók liberálisok, gondolom támogatnák. az MSZP-s szavazók közül gondolom a fiatalabb, liberálisabb emberek. az idősebbek már nem biztos. a fideszesek közül gondolom lennének páran, a KDNP felé tendálók közül már kevesebben. a Jobbik legszívesebben börtönbe zárná a melegeket, úgyhogy ott nem lenne népszerű az ötlet.
persze ez nem ilyen egyszerű, az emberek különféleképpen gondolkodnak. én például támogatnám, igaz, elég liberális vagyok ilyen téren.
szerintem meg az viszi rossz irányba a társadalmat, ha mindent leszorítunk egyféle irányba a "normális" (ki mondja meg, mi a normális?) irányba?
már egy ideje adoptálnak meleg házaspárok gyerekeket, és eddig semmi nem mutatta ki, hogy ezek a gyerekek bármilyen pszichikai sérülést szenvedtek volna, vagy ettől függött volna a nemi identitásuk.
azt, hogy melyik nemhez vonzódik valaki, nem lehet belenevelni az emberbe illetve kinevelni belőle. ez egy eleve elrendeltetett dolog, szóval felesleges azzal vészmadárkodni, hogy a melegek melegnek nevelik a gyerekeiket.
kedves utolsó
szerintem Istennek joga van megmondani mi a normális
elvégre ő alkotott minket
Általában a Eurostat szokott ilyen felméréseket végezni.
Ahogy elnézem az itteni hozzászólókat, Magyarország népességének kb. 10-20%-a támogatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!