Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért van ennyi agyilag...

Miért van ennyi agyilag rokkant, hogy erőltetik ezt a majmolós halloweent, és nem bírják felfogni, hogy itt ez nem divat?

Figyelt kérdés
Lehet vonzóbb mint a gyertyagyújtás, emlékezés (amit nem csak ezen napokban kellene, de sokuknak itt is nehezére esik)az hogy csavarognak, ok az ivászatra. Mi a fene miatt kell minden hulladékot majmolni, miért nem ragaszkodnak, népszerűsítik inkább a hazai szokásokat? Hogy gondolod?

2013. okt. 19. 03:51
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Zolly the Jolly :

Exemplary

Long-winded, but exemplary :)

Cheers :)

2013. nov. 2. 23:21
 32/34 anonim ***** válasza:

Brokerguy:

Hát, mert a tavalyi tapasztalatok alapján, már tudtuk, mire számíthatunk.... :D de azért kösz! Zöld pacsi!

2013. nov. 2. 23:25
 33/34 anonim ***** válasza:

Most welcome,

My pleasure. :)

2013. nov. 2. 23:43
 34/34 anonim ***** válasza:
Szerintem a karácsony ünneplését nem feltétlenül kéne összekeverni a Halloween-nel. Ugyanis a karácsony az egy keresztény ünnep, és tudtommal mi is keresztény nép vagyunk, és a karácsonyfa az csak egy kellék. A Halloween viszont nem azonos a Mindenszentekkel, hanem egy teljesen más ünnep, és egy jellegzetes kelta-angolszász ünnep, amihez nekünk semmi közünk nincs. Akinek tetszik, az ünnepelje nyugodtan, de ők meg azt vegyék tudomásul, hogy vannak, akik nem akarják átvenni ezt az ünnepet, és Mindenszenteket tartanak (pl. én tiszteletben tartom, ha valaki Halloween-t akar ünnepelni, de elvárom tőlük, hogy ők is tartsák tiszteletben, hogy én Mindenszenteket ünnepelek, és nem fogom átvenni a Halloween-t).
2017. ápr. 16. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!