Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Csak én érzem úgy, hogy...

Csak én érzem úgy, hogy legszívesebben összepakolnék és elköltöznék ebből az országból?

Figyelt kérdés
Az egészet amiatt érzem,hogy elvileg már 2013-at írunk de az itteni embereknek sajnos a többsége még mindig le van ragadva a középkori gondolkodásmódnál.Értem ezt például a melegekre vagy csak egyáltalán bárki másra aki csak egy kicsit is különbözik a többitől.Ti is vagytok néha így?

2013. aug. 19. 22:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
78%

"mert hát egy smároló férfipár nem éppen álomlátvány" neked lehet nem az, két helyes pasit nyugodtan smárolhat előttem, sőt mást is, lényeg, hogy ne sok ruha legyen rajtuk :D (35/N)

bár van egy tippem kedves első, hogy két csókolódzó csinibaba neked sem lenne ellenedre, igazam van vagy igazam van? ;)

amúgy kérdező, máshol sem sokkal jobb a helyzet, van pár felvilágosultabb ország, de taplók ott is vannak

2013. aug. 20. 22:29
 22/26 Béla211 ***** válasza:
Én maradok amíg lehet. Mondjuk nekem szerencsém van mert akinek eddig elmondtam azok jól fogatták. Én szeretem az Magyarországot minden hibájával És szerintem ,hogy sok magyar ember gyűlölködővé vált mára az nagyban köszön hető a fidesz politikájának. Én nem megyek elinen csak akkor maximum ha nyíltan üldözve lesznek a melegek. Adig meg megteszem ami tőlem telik ,hogy ez ne fordulhasson elő.
2013. aug. 21. 05:05
 23/26 anonim ***** válasza:
Én is távozni készülök 1 éven belül, elsősorban a melegség megítélése miatt. Persze néha elgondolkodom nem kéne-e itthon küzdeni és próbálni elérni h jobb legyen, de mire itt teljesen boldog lehetnék elmenne a fél életem és kihatna más dolgaimra is (munka, egészség, stb.). 22f
2013. aug. 21. 23:39
 24/26 anonim ***** válasza:
Itt nem csak a melegekről van szó. Akárhová megyek, állandó téma, hogy kinek kije ment el, vagy készül lelépni. Ez egyfelől divat, másfelől menekülés az általános kilátástalanság elől. Tény, hogy napról napra kevesebb dolog marad ami ide köt. Az "el lehet menni " trolloknak meg üzenem, hogy amelyik utolsónak marad, majd oltsa le a villanyt.
2013. aug. 21. 23:47
 25/26 anonim ***** válasza:

Mennék én is. Világot látni, dolgozni, tapasztalatokat (és pénzt) gyűjteni. De visszajönnék. Én nem tapasztalok annyira általános rosszindulatot és gonoszságot - vagy túl jó emberek vesznek körül (legalábbis többnyöre) vagy én vagyok túl naiv és jóhiszemű - nincs kizárva, hogy az utóbbi. Szerencsére nem tartozom semmilyen csoporthoz, sem szubkultúrához, szexuális irányultsághoz, amit általános ellenszenv övezne, és még az önálló élet baja sem nyomja a vállam.

Néha rámjön, hogy "húúúúelkellmenniörökreésvisszasenézni", de ezen hamar túljutok. Bár, hogy 5 év múlva is ennyire bizakodó leszek-e, az más kérdés.

2013. aug. 24. 20:37
 26/26 anonim válasza:

Nem olvastam el a válaszokat.

Eh, én is ezt érzem, minden nap.

Bár még csak 18(L) vagyok, de minden nap érnek miatta atrocitások, azért, ami vagyok, amit nem választottam magamnak. Komolyan, ki akarná a nehezebb utat választani, hogy megvessék azért, amit szeret? Eddig egyszer volt kapcsolatom. Titokban tartottam, csak a barátaimmal osztottam meg. Tavaly azonban valaki tovább adta másnak, aki szintén elmondta egy harmadiknak és így tovább. Azóta tudott lett rólam.

Bár az ország egyik legjobb középiskolájába járok, itt se más a diákok felfogása. Például, ahogy az osztálytársaim a testnevelés öltözőben viselkednek, botrányos. Nagyon fáj és bánt a dolog, egyben meg is döbbent, hogy bennünk fiatalokban is ennyi gyűlölet van. Eddig egyszer volt kapcsolatom. Svéd egyetemekre jelentkezek és ha befejeztem nem is akarok visszajönni.

2013. nov. 9. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!