Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Csak én érzem úgy, hogy...

Csak én érzem úgy, hogy legszívesebben összepakolnék és elköltöznék ebből az országból?

Figyelt kérdés
Az egészet amiatt érzem,hogy elvileg már 2013-at írunk de az itteni embereknek sajnos a többsége még mindig le van ragadva a középkori gondolkodásmódnál.Értem ezt például a melegekre vagy csak egyáltalán bárki másra aki csak egy kicsit is különbözik a többitől.Ti is vagytok néha így?

2013. aug. 19. 22:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
46%

A homokat én se nagyon szeretem, mert hát egy smároló férfipár nem éppen álomlátvány.

Viszont az általános gyűlölet és megvetés - ami így a mindennapi életben van jelent - az engem is eléggé zavar.

2013. aug. 19. 23:02
 2/26 anonim ***** válasza:
*jelen
2013. aug. 19. 23:03
 3/26 anonim ***** válasza:
68%
Csak az utóbbi pár évben. Sokáig látni véltem a pozitív tendenciákat, ezért mindíg azt mondtam, hogy idővel a helyzet javulni fog, de mostanra mintha 20 évet mentünk volna vissza az időben.
2013. aug. 19. 23:04
 4/26 A kérdező kommentje:

#1 Némiképp megértelek ugyanis lehet,hogy számodra nem a legszebb látvány.Ez van,nem lehet mindenki egyforma.Viszont néha azok a kommentek amiket látok,hát nem esnek jól.Az,hogy a melegek elutasítása már itt tart felforgatja a gyomromat sokszor.Csak sajnálni tudom a melegeket,hogy itt sokszor mit kell átélniük.

#3 Hát igen sajnos 20 év vissza az emberi mentalitásban,legalábbis errefelé a világ ezen táján.És sajnos még változni fog(a negatív irányba).

2013. aug. 19. 23:17
 5/26 anonim ***** válasza:
81%
Néha én is, de akkor rájövök, hogy máshol sem jobb a helyzet. Tele van a világ idiótákkal, szűklátókörűekkel, és ez nem csak erre az országra igaz. Csak könnyű rámondani, miközben a magyarok is ugyanolyan emberek, mint az összes többi.
2013. aug. 19. 23:18
 6/26 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom, én még mindig több toleráns embert találok a Nagy Nyugatról(bocsi muszáj volt)mint innen.Még a szerencsém az,hogy találtam egy külföldi fórumot. :)
2013. aug. 19. 23:27
 7/26 anonim ***** válasza:
76%
Örülj neki,hogy Magyarországon élsz. Szerbiában nagyságrendekkel rosszabb minden!
2013. aug. 19. 23:31
 8/26 anonim ***** válasza:
már egy millióan gondolták így :)
2013. aug. 19. 23:35
 9/26 A kérdező kommentje:
Hogy érted,hogy 1 millióan?
2013. aug. 19. 23:45
 10/26 anonim ***** válasza:
68%
Én nem pont ezért mennék el... A világ tele van hülyékkel, bár a magyarok sajnos az élen járnak főleg, ha gyűlöletről van szó, hisz a magyar még a magyart is gyűlöli, aztán itt vannak a nyakunkon a cigányok, meg úgy az ország helyzete...
2013. aug. 19. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!