Csak én érzem úgy, hogy legszívesebben összepakolnék és elköltöznék ebből az országból?
Nem is sokszor egyszerűen elegem van az emberekből.
Elegem van abból, hogy mindenki gyűlöli a másikat... Így egyszerűen képtelenség bármit is elérni, vagy fejlődni. (Globálisan, nem csak egyénileg.)
Igen, hülyék mindenhol vannak, de azért nem mindenhol rühellik egymást ennyire az emberek.
Szia!
Nem gondolod, hogy ez semmi egyéb, mint struccpolitika?
Nem tetszik valami és ahelyett, hogy kitartva példát mutatnék, inkább elfordulok. Ennél kevés rosszabb megoldás létezik.
"Hogy érted,hogy 1 millióan?"
már egymillióan költöztek el az utóbbi pár évben. tudtad, hogy a második legnagyobb város, ahol magyarok élnek London?
Látom le lettem pontozva! :D
Pedig jobban tudom tőletek,több a tapasztalatom.
Én is így gondolom, sokszor.
Én pl. nem vagyok meleg / én sem értem, mit bántják őket folyton, nem ártanak senkinek /, de egyedülálló nő vagyok, így gyerekem sincs. Kapom is a kérdéseket, hogy "mikor mész már férjhez, mikor szülsz már?" És ez engem nagyon zavar. Úgy érzem, a magánügyem, az én életem.
Nagyon zavar még a széthúzás, a tolerancia és a mások iránti empátia egyre nagyobb csökkenése ebben az országban. Elég itt a neten olvasni, hogyan rúgnak bele a másikba, hogyan anyáznak, ismeretlenül, ahol csak lehet. A szegényeket, elesetteket a gazdagabbak borzasztóan lenézik és csak "jótanácsokat" tudnak nekik adni meg őket okolni a helyzetükért, pedig sajnos a sorsot nem mindig lehet befolyásolni...Segíteni persze nem akarnak.
Olyan 20 évvel ezelőtt valahogy nem volt ennyire jellemző ez a tendencia nálunk, és a helyzet valahogy egyre rosszabb lesz. Ember embernek farkasa, ezt a munkahelyemen is nap mint nap tapasztalom.
Én is szívesebben élnék, de leginkább távoli országokban, mondjuk Ausztráliában, Új-Zélandon. De nekem akár olyan szigetek is megfelelnének, mint pl. Kanári-szk., Madeirák vagy akár Bermuda. A nyugalom és a távolság végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!