Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Csak én érzem úgy, hogy...

Csak én érzem úgy, hogy legszívesebben összepakolnék és elköltöznék ebből az országból?

Figyelt kérdés
Az egészet amiatt érzem,hogy elvileg már 2013-at írunk de az itteni embereknek sajnos a többsége még mindig le van ragadva a középkori gondolkodásmódnál.Értem ezt például a melegekre vagy csak egyáltalán bárki másra aki csak egy kicsit is különbözik a többitől.Ti is vagytok néha így?

2013. aug. 19. 22:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nem is sokszor egyszerűen elegem van az emberekből.

Elegem van abból, hogy mindenki gyűlöli a másikat... Így egyszerűen képtelenség bármit is elérni, vagy fejlődni. (Globálisan, nem csak egyénileg.)

Igen, hülyék mindenhol vannak, de azért nem mindenhol rühellik egymást ennyire az emberek.

2013. aug. 20. 00:45
 12/26 Pietrosol ***** válasza:
0%

Szia!

Nem gondolod, hogy ez semmi egyéb, mint struccpolitika?

Nem tetszik valami és ahelyett, hogy kitartva példát mutatnék, inkább elfordulok. Ennél kevés rosszabb megoldás létezik.

2013. aug. 20. 09:15
 13/26 anonim ***** válasza:

"Hogy érted,hogy 1 millióan?"

már egymillióan költöztek el az utóbbi pár évben. tudtad, hogy a második legnagyobb város, ahol magyarok élnek London?

2013. aug. 20. 09:47
 14/26 anonim ***** válasza:

Látom le lettem pontozva! :D

Pedig jobban tudom tőletek,több a tapasztalatom.

2013. aug. 20. 10:35
 15/26 anonim válasza:
78%
Igen, énis így érzem. 19 vagyok, lány, meleg. Van kapcsolatom, suliba járok, mint bárki más, és nemtitkolom, hogy ki vagyok, van akit zavar, van akit nem. De a többség mégis buta, tudatlan, nemjár utánna a tényeknek, csak azt látja amit látni akar és más nemérdekli. A barátnőm viszont már komolyabb eset.. többször találkozott diszkriminációval, fenyegetéssel a szulei sem fogadják el, az anyukája többször megfenyegette, szoval nem is idegenekről van csak szó.. és ez szomorú.. még a kezét sem foghatom meg nagyon az utcán... a világ jobb lenne ha az emberek nyitottak lennének, nemmondom hogy mindenki fogadjon el mindenkit, de mielőtt kinyissuk a pofánkat, tudjunk meg pár dolgot arról, amit elítélunk, és ne uresbe mondjuk amit gondolunk... csak ennyit tudok hozzáfuzni.
2013. aug. 20. 10:46
 16/26 anonim ***** válasza:
Amennyire én tudom, a 25 év alattiak közel 20%-a mutat elvándorlási hajlandóságat, szóval nem csak te.
2013. aug. 20. 13:07
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is így gondolom, sokszor.

Én pl. nem vagyok meleg / én sem értem, mit bántják őket folyton, nem ártanak senkinek /, de egyedülálló nő vagyok, így gyerekem sincs. Kapom is a kérdéseket, hogy "mikor mész már férjhez, mikor szülsz már?" És ez engem nagyon zavar. Úgy érzem, a magánügyem, az én életem.

Nagyon zavar még a széthúzás, a tolerancia és a mások iránti empátia egyre nagyobb csökkenése ebben az országban. Elég itt a neten olvasni, hogyan rúgnak bele a másikba, hogyan anyáznak, ismeretlenül, ahol csak lehet. A szegényeket, elesetteket a gazdagabbak borzasztóan lenézik és csak "jótanácsokat" tudnak nekik adni meg őket okolni a helyzetükért, pedig sajnos a sorsot nem mindig lehet befolyásolni...Segíteni persze nem akarnak.

Olyan 20 évvel ezelőtt valahogy nem volt ennyire jellemző ez a tendencia nálunk, és a helyzet valahogy egyre rosszabb lesz. Ember embernek farkasa, ezt a munkahelyemen is nap mint nap tapasztalom.

Én is szívesebben élnék, de leginkább távoli országokban, mondjuk Ausztráliában, Új-Zélandon. De nekem akár olyan szigetek is megfelelnének, mint pl. Kanári-szk., Madeirák vagy akár Bermuda. A nyugalom és a távolság végett.

2013. aug. 20. 14:14
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Az itt lévők tényleg nagy világjárók lehetnek, ha tudják, más országokban mik zajlanak. Emberek vagyunk, bármelyik országban éljünk is, le is lehet pontozni, de bosszantó, hogy a saját országukat ennyire utálják az emberek, és azt hiszik, bárhol máshol jobb. Csalódást kell okoznom: ez nem igaz. Az emberi természet mindenhol ugyanolyan, csak hol észrevehetőbben, hol kevésbé. Hol kimondják amit gondolnak, hol eltitkolják a gyűlöletüket.
2013. aug. 20. 14:27
 19/26 anonim ***** válasza:
@14:27: De, az a gond, hogy sajnos külföldön elég sok helyen jelentősen jobb a helyzet, mint itthon.
2013. aug. 20. 15:43
 20/26 mustafa33 ***** válasza:
12%
Menj, legalább tisztul a haza. A te gondolkodásod pedig ókori, akkor volt elfogadott, sőt divat Hellászban a búzavirág.
2013. aug. 20. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!