Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért nem lehet az utcán csak...

Miért nem lehet az utcán csak úgy odamenni nőkhöz és megcsókolni őket?

Figyelt kérdés

Legyünk őszinték: mindannyian állandóan a szexre gondolunk. Hiába titkolja mindenki, mindenki veri otthon a f*szát időnként, a nők is önkielégítenek és mindenki állandóan gondol rá. De úgy teszünk, mintha nem is létezne szexualitás, túl "hivatalosan" viselkedünk. Miért nehezítjük meg ennyire a saját dolgunkat?

Vagy akkor miért kell egyes nőknek ilyen kib*szott szépnek lenni? Ma is láttam egy gyönyörű, tökéletes csajt. Legszívesebben megpuszilgattam volna a lábát (lábfetisiszta vagyok). Most ilyet miért nem lehet? Neki ez semmibe se kerül, nekem meg egy életem vágya teljesülne. Nem hagyna egyikünkben sem maradandó nyomot, ez nem szex, itt nem csúszhat be egy váratlan terhesség. Ez egy olyan dolog, mint a mosoly, ahogy a közhely is tartja: semmibe nem kerül, de megfizethetetlen. Annyira idegesítő, hogy a lányok gyönyörűen felöltöznek, és... miért? Felépítenek egy cukormázas, ínycsiklandó külsőt, de nem lehet megízlelni az ételt. Csak szépek és kész, de nem lehet odamenni és megcsókolni őket. Miért nem lehet ilyet? Ez a legnagyobb szivatás a világon, olyan, mintha éheztetnék az embert és finomságokról mutogatnának neki képeket!

2013. jún. 20. 21:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

nekem ugyan nem dobná fel a napomat, ha vadidegenek csókolgatnának, meg ölelgetnének az utcán...

mellesleg, azt te csak hiszed, hogy téged nem idegesítene, ha naponta tízszer odamenne hozzád egy meleg, és megkérdezné, hogy megpuszilhat-e, mert hát ugye, az milyen jó...

a puszi, ölelés intim, nem idegeneknek osztogatjuk.

2013. jún. 20. 22:22
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el egy lakásos prostihoz és akkor nem leszel olyan kanos. Nem normális az, hogy 24/7 a szexre gondolsz. Az ember életét nem ez tölri ki.
2013. jún. 20. 22:34
 23/30 anonim ***** válasza:
Az embert állítólag a szembefordítható hüvelykujjon és a felelős gondolkodáson kívül többek közt az különbözteti meg a többi állatfajtól, hogy tud uralkodni az ösztönein. Tartsd ezt szem előtt, és bírj magaddal, aztán nőj fel. Addig bepróbálkozhatsz idegen nőknél az utcán akárhányszor, és örülhetsz, ha pofonnal megúszod a zaklatást.
2013. jún. 20. 23:41
 24/30 anonim ***** válasza:

Én, mint nő, nagyon ellene vagyok a felvetésnek. Alapból, senki mástól nem vágyom csókra, csak a páromtól. Ez az én igényemet kielégíti, nincs szükségem idegen férfiak nyomulására. Szerintem ez semmiben nem például attól, ha a strandon közli veled egy becsiccsentett ötvenes fazon, hogy mellesleg is jó vagy. Az biztos, ha valaki ezt így az utcán megkérdezné tőlem, rendkívül kiakadnék.

Ehhez a véleményhez azonban hozzátartozik az a háttérinfó is, hogy "félek" az idegenektől, azt sem szeretem, ha az utcán hozzám szólnak.

2013. jún. 20. 23:44
 25/30 anonim ***** válasza:
*Semmiben nem különbözik
2013. jún. 20. 23:45
 26/30 anonim ***** válasza:

Lehetni lehet, maximum lerúgom az arcod.

Azért, mert az illetőnek nem feltétlenül imponál az, hogy vadidegenek hirtelen odamennek és belemásznak az intimszférájába. A többséget az is zavarja, ha túl közel állsz hozzá beszélgetéskor, hát még az, ha hozzá is érsz...

2013. jún. 21. 13:01
 27/30 anonim válasza:
100%

Én egy nagyon morbid aspektusát vettem észre a dolognak, ami a következő: mi lesz azokkal, akik senkiben nem keltenek ilyen pillanatnyi vágyakat? Mert nyilván lennének ilyenek. Mi lesz a kövér, zsíros hajú nővel, mi lesz a szintén pocakos, középkorú férfival, vagy a pattanásos kamasszal? Ha már így eszembejutott, lenne ennek a dolognak korhatára? Végül is 14 évesek is csókolóznak (meg többet is csinálnak, de ez nem a kérdés tárgya, hál'istennek). Te hazamész, mert esetleg 20 szép lánnyal csókolóztál, na de mi van azzal, aki szintén kiélné magát ebben a szabályrendszerben, de napszámra visszautasítják? És mi lenne, ha mondjuk egy rendőr visszaélne a hatalmával és miután egy nő lepattintotta, teszem azt igazoltatná? Ráadásul ha egyazon valakit többen is megcsókolnának, sorszámot kell majd tépni? A betegségeket meg már nem is hozom bele, mert igen beteg szituációkat tudnék már csak elképzelni ennek segítségével.

Szerintem mivel a modern társadalom szükségszerűen bonyolult, egy ilyen ötlet egyszerűen nem életképes. Ezért nem lehet akárkit megcsókolni, még ha szándékozol megkérdezni is őt erről. 20/L

2013. jún. 21. 16:07
 28/30 zabmester ***** válasza:

Nézd, te egész értelmes embernek tűnsz a kommentjeid alapján, de fura, hogy nem érted, hogy az elgondolásod miért lenne zavaró az emberek többsége számára.

Először ugye azt írtad, hogy miért nem lehet csak úgy odamenni egy nőhöz és megcsókolni, megpuszilgatni a lábát. Erre elég egyértelmű a válasz: mert ezt zaklatásnak hívják.

Utána, amikor valaki felhozta példának, hogy te mit szólnál, ha olyan akarna veled hasonlót csinálni, akivel te nem szeretnéd, akkor helyesbítettél, hogy természetesen előtte meg kellene kérdezni, hogy megengedi-e.

De hidd el, ez is állati zavaró lehet. Attól még, hogy egy nő csinos, valószínűleg nem az minden vágya, hogy boldog boldogtalan leszólítsa az utcán. Ez az egyik. A másik az, hogy természetesen ismerkedni mindenhol lehet. Senki sem tiltja meg, hogy megpróbálj ismerkedni az utcán. Viszont az a legtöbb ember számára nem elfogadható, ha valamiféle tárgyként tekintesz más emberekre, akikkel csak úgy jó lenne csinálni ezt azt. Persze, vannak ilyen nők, akiknek ez is megfelel, vagy legalább is elfogadják az ilyen helyzeteket, de azért a nagy többség nem ilyen. Ha tetszik egy nő, akkor próbálj vele megismerkedni, hívd el randira, majd akkor megcsókolhatod. Hogy miért? Azért, mert ebben a társadalomban ez az elfogadott, nem pedig az, hogy ismeretlen emberek szájába dugjuk a nyelvünket az utcán, fényes nappal.

Erre a lábdologra nem mondok semmit, ez magánügyed, ebbe nem tudom, miért kell egyeseknek belekötni. Amúgy se értem, mi ebben a beteg dolog, vannak, akik épp így rá vannak indulva mondjuk a hosszú hajú nőkre, vagy a női mellre indulnak be (mint a legtöbben) és azt tüntetik ki figyelmükkel, ésatöbbi. Egyik sem betegebb dolog a másiknál.

2013. jún. 21. 17:32
 29/30 anonim ***** válasza:

Ne fogjuk már olyan tragikusan fel ezt a kis bohókás kérdést, 35 fokban, egy kis ötlet, nem kell azért "lerúgni" meg miegymás. És vannak megvalósult példák, nézzétek, nem halt bele senki:))) váratlan csók az utcán:

http://www.youtube.com/watch?v=sMThBcjLt4M

http://www.youtube.com/watch?v=HqAIsmBZbOU

2013. jún. 21. 17:39
 30/30 anonim válasza:

Talán fura egyes válaszolók szàmára de én egyetèrtek veled. Nekem szokott lenni olyan hangulatom, hogy kifejezetten örülnèk az effèle közeledèsnek :)

De egyvalamit hozzáfűznèk az eszmefuttatàsodhoz:Tudod mi nők akkor is szeretünk csinosak lenni, ha éppen nem vàgyunk férfira. Sőt én elsősorban önmagamnak akarok tetszeni, csak ezután számít hogy vonzónak làtnak-e engem.

Egyébként egy nagyon fontos tènyezőt elfelejtettél. Tudniillik a szemèlyes higièniát, igènyessèget :D Vannak olyan retkes igénytelen menyét pasik akik nemhogy az intim zónámat kerüljèk de egy mèter közelsègbe se legyenek velem :D

2020. febr. 11. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!