Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért nem lehet az utcán csak...

Miért nem lehet az utcán csak úgy odamenni nőkhöz és megcsókolni őket?

Figyelt kérdés

Legyünk őszinték: mindannyian állandóan a szexre gondolunk. Hiába titkolja mindenki, mindenki veri otthon a f*szát időnként, a nők is önkielégítenek és mindenki állandóan gondol rá. De úgy teszünk, mintha nem is létezne szexualitás, túl "hivatalosan" viselkedünk. Miért nehezítjük meg ennyire a saját dolgunkat?

Vagy akkor miért kell egyes nőknek ilyen kib*szott szépnek lenni? Ma is láttam egy gyönyörű, tökéletes csajt. Legszívesebben megpuszilgattam volna a lábát (lábfetisiszta vagyok). Most ilyet miért nem lehet? Neki ez semmibe se kerül, nekem meg egy életem vágya teljesülne. Nem hagyna egyikünkben sem maradandó nyomot, ez nem szex, itt nem csúszhat be egy váratlan terhesség. Ez egy olyan dolog, mint a mosoly, ahogy a közhely is tartja: semmibe nem kerül, de megfizethetetlen. Annyira idegesítő, hogy a lányok gyönyörűen felöltöznek, és... miért? Felépítenek egy cukormázas, ínycsiklandó külsőt, de nem lehet megízlelni az ételt. Csak szépek és kész, de nem lehet odamenni és megcsókolni őket. Miért nem lehet ilyet? Ez a legnagyobb szivatás a világon, olyan, mintha éheztetnék az embert és finomságokról mutogatnának neki képeket!

2013. jún. 20. 21:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
66%

Szia !

Kissé el vagy tájolódva ha ugyanez fordítva lenne hozzád akarna valaki odamenni és lelki erőszakot alkalmazva olyat csinál ami neked nem tetszik mit tennél ?

Szerinted ehhez jó képet kellene vágni egy nőnek, hogy kiéld rajta perverzitásod és lelki erőszakot tegyél rajta?

Ha egy nő fiatal és szép és lengén öltözik vágyakat kelt egy férfiban ez az érem másik oldala nem csak benned van a hiba hanem az ilyen nőkben is akik buján öltözködnek.

A lábfétis a perverzitások közé tartozik nem egészséges szexualitás egy torz vágy kiélése szerinted képes lennél kapcsolatra egy egészséges gondolkodású nővel?

A lábába szeretnél bele nem őbelé ez a gond ezzel.

Egyébként én keresztény vagyok és tiszta életet élek tudod lehet így is élni, boldog vagyok nincs hiányérzetem az élet és egy kapcsolat alapja nem lehet a szexualitás.

Isten a szexualitást házasságban engedélyezte az emberek ettől eltértek a saját utukat járják Isten megengedte csinálják felteszem a kérdést szabadok ezek az emberek, te szabad vagy ?

Mert kiéled a szexualitást házasságon kívül vagy kiéled a perverz vágyaidat?

Valódi szabadság csak Isten jelenlétében létezik én megtapasztaltam mindkét felét az életnek de miután Isten kihozott ebből az állapotból nem küszködök ezzel ha nem akarom csinálni akkor nem csinálom felette állok és alá van rendelve Isten segítségével az újjáéledt szellememnek és akaratomnak, tehát tudok uralkodni rajta.

Ha segíthetek még ezzel kapcsolatban írj privátban.

2013. jún. 20. 21:44
 12/30 A kérdező kommentje:

"Csak a tinik önkielégítenek, a felnőtt nők és férfiak nem. Nekik elég a párjukkal való normális szex."

Te melyik bolygón élsz? Ugye ezt te se gondolod komolyan?

2013. jún. 20. 21:44
 13/30 anonim ***** válasza:
49%
Nálad nagyobb nyomorék tuti nem létezik a földön.
2013. jún. 20. 21:47
 14/30 anonim ***** válasza:
49%
Beteg vagy.
2013. jún. 20. 22:03
 15/30 anonim ***** válasza:
Dehogynem, lehet. Csak pofán vágnak :D
2013. jún. 20. 22:03
 16/30 anonim ***** válasza:
50%

21:44-es úgy látom isten olvasni nem tanított meg...Semmi féle erőszakról nem volt szó. Màr a kérdező magától leírta, hogy meg kéne kérdezni és ha nem, akkor hozzá sem szabad érni.

Amúgy érdekes felvetés, de attól hogy mondjuk 100 idegent megcsókolsz

2013. jún. 20. 22:08
 17/30 anonim ***** válasza:
Bocsi, véletlenül küldtem el előbb. Szal attól miért érezné jobban magát az ember?
2013. jún. 20. 22:09
 18/30 A kérdező kommentje:

"Kissé el vagy tájolódva ha ugyanez fordítva lenne hozzád akarna valaki odamenni és lelki erőszakot alkalmazva olyat csinál ami neked nem tetszik mit tennél ? "

Szó sincs lelki erőszakról. Ahogy írtam: beleegyezéses alapon menne.

"A lábfétis a perverzitások közé tartozik nem egészséges szexualitás egy torz vágy kiélése"

Te vagy eltájolódva, ugyanis a lábfetisben semmi perverz nincs. Mondd meg nekem: mi a perverz benne? Mi a perverz a lábak puszilgatásában? A nyak, puszilgatása is perverzió? A fül harapdálása is perverzió? Hogy a láb lehet piszkos? Hogy a lábszagra gerjednek a lábfetisiszták? Hát nem tudom, nekem ez még akkor is elfogadhatóbb, mint amikor valaki "pinaszagra" gerjed, és nyalogatja vagy a szájába veszi azt, ahonnan egyébként vizelet (vagy havonta vér) távozik. Amíg a szopás és a nyalás mindennapos, addig ne hívd nekem a lábfetist perverziónak! Egyébként szerintem semmi nem perverz, amit mindkét fél élvez.

"szerinted képes lennél kapcsolatra egy egészséges gondolkodású nővel? "

Igen. Nem is értem, hogy ez hogy merülhetett fel. Miért ne lennék képes?

"A lábába szeretnél bele nem őbelé ez a gond ezzel. "

Butaság, te nem ismered eléggé a lábfetist. Nincs olyan lábfetisiszta, akit egy nőben nem érdekel más a lábán kívül. Az csak egy plusz. De ennyi tévhittel miért is adsz tanácsokat?

"Egyébként én keresztény vagyok és tiszta életet élek tudod lehet így is élni,"

Tiszta életet? Maradjunk annyiban, hogy a kereszténység szabályzatát követed, és a keresztény szabályrendszerben ezért "tiszta" életet élsz. Nincs olyan, hogy tiszta élet, egy muszlim szerint például kutyahitű gyaur vagy és akkor élnél tisztán, ha Allahot imádnád. Egy buddhista szerint akkor élnél tisztán, ha minden vágyadat eldobnád és mindenről lemondanál. A keresztények mindig elfeledkeznek arról, hogy csak arra igazak a szabályaik, aki elfogadja őket. Rám nem érvényes a szabályrendszered, mivel én nem vagyok keresztény. Ez olyan, mintha egy katona elvárná tőled, hogy tisztelegj neki. Ha te civil vagy, akkor neked nem kell tisztelegned, mert rád nem vonatkozik a katonaság szabályzata. Ha nem tartozol egy adott valláshoz, akkor nem kell betartanod a szabályait. Tökmindegy, hogy most szerinted én ettől elkárhozom. Ez még mindig a te paradigmád, a te szempontjaid szerint "kárhozom el". Én nem félek ilyesmitől, mert nem hiszek benne. A te szavazatod is egyet ér meg az enyém is. Még mindig nem csapott agyon a villám :)

"boldog vagyok nincs hiányérzetem az élet és egy kapcsolat alapja nem lehet a szexualitás."

Ki mondta, hogy az élet alapja a szexualitás? Én ugyan nem állítottam ilyet. Most direkt csúsztatsz?

Kapcsolat alapja pedig lehet a szexualitás, ezt tömegek példája bizonyítja, nézz csak utána a friends with benefits kifejezésnek.

"Isten a szexualitást házasságban engedélyezte"

Akkor, HA EBBEN HISZEL. Számomra nem ez az igazság. Vili? Ezt értsd meg, és értse meg minden keresztény és muszlim és mit tudom én, még ki. Azzal meg ne áltasd magad, hogy ez az abszolút igazság, erre ugyanis semmilyen bizonyítékod nincs.

"a saját utukat járják Isten megengedte csinálják felteszem a kérdést szabadok ezek az emberek, te szabad vagy ?"

Milyen értelemben? Tudtommal fogoly nem vagyok, rabszolga se vagyok. Annyira vagyok szabad, amennyire minden polgár egy jogállamban, aminek az alapja az Alkotmány.

"Mert kiéled a szexualitást házasságon kívül vagy kiéled a perverz vágyaidat? "

Nem vagyok házas, 20 éves vagyok. Olyant meg nem fogok elvenni, aki nem fogad el a vágyaimmal együtt.

"Valódi szabadság csak Isten jelenlétében létezik én megtapasztaltam mindkét felét az életnek de miután Isten kihozott ebből az állapotból nem küszködök ezzel ha nem akarom csinálni akkor nem csinálom felette állok és alá van rendelve Isten segítségével az újjáéledt szellememnek és akaratomnak, tehát tudok uralkodni rajta.

Ha segíthetek még ezzel kapcsolatban írj privátban."

Örülök, hogy boldogan és kiegyensúlyozottan élsz. Kívánom, hogy ez így is maradjon! Legyen a te hited szerint! Nem hiszem, hogy most tudnál nekem segíteni, de köszönöm, hogy felajánlottad.

2013. jún. 20. 22:10
 19/30 A kérdező kommentje:

"érdekes felvetés, de attól hogy mondjuk 100 idegent megcsókolsz miért érezné jobban magát az ember?"

Szerintem földobná a napját. Szerinted nem? Állítólag bizonyított, hogy aki több érintést, ölelést kap, az hosszabb ideig él. Mennyi ideig élhetnénk vajon, ha még többet megengednénk magunknak? Nekem jó érzés lenne, ha nap végén elmondhatnám, hogy "ma megcsókoltam 20 szép lányt". És ennyi az egész, nem több.

2013. jún. 20. 22:14
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező szerintem az Aurora bolygón jól érezné magát.

[link]

Itt ugyan nem írják, de emlékszem, hogy ott voltak olyasmik, hogy csak megkérdezte a férfi a nőt, hogy lefeküdne-e vele. És vagy igen vagy nem.

2013. jún. 20. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!