Mi ez az önkéntességi mánia?
Figyelt kérdés
Az összes haverom menni akar a gátakra homokzsákot pakolni. A facebook és itt a gyakori is tele van kérdésekkel, hogy "hogyan/hova tudok menni önkénteskedni?"
Nekem semmi ilyen késztetésem nincs, sőt engem is hívták már de nem megyek. Erre amúgy is megvannak a megfelelő szervek, amiket az én adómból tartanak fent.
2013. jún. 6. 12:17
11/16 anonim válasza:
Segítőkészségnek hívják azt, amikor az ember anélkül segít a bajba jutottakon, hogy bármit is várna cserébe. Ha téged öntene el az ár, mit gondolnál azokról, akik azért nem segítenek, mert nem éreznek rá késztetést?
12/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, hogy összefognak az emberek, én nagyon tudom ezt értékelni.
Ez nem divat, hanem EQ kérdése.
13/16 anonim válasza:
Győrből vagyok, itt tényleg gáz van.
De sokan csak a Facebook miatt mennek, hogy ki tudják tenni, hogy ők milyen nagy segítők. Mint március 15-én...
14/16 anonim válasza:
Még jó, hogy tiszántúli vagyok :D
15/16 anonim válasza:
Budapesti vagyok. Én is kint voltam homokzsákokból gátat építeni. Sok jót adott nekem ez a város, szívesen segítek. Lesz@rom a facebookot! Nem ez motivál. Egyszerűen szívesen segítek. Annyira nehéz ezt felfogni?
16/16 anonim válasza:
Minden jó és segítőkész ember érzi és tudja hogy kötelessége ott lenni és menteni a menthetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!