Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi lett a mai fiatalsággal?...

Mi lett a mai fiatalsággal? Hogy már ha szereti az ember a saját hazáját, akor már ciki? Hol vannak azok, akikben van egy természetes hazaszeretet?

Figyelt kérdés

Most vagyok 20 éves, és sokan kérdezgetik, hogy Na, hova megyek utána, ha tanultam szakmát? Anglia vagy máshova?

Én meg mondom, sehova. Miért mennék el? Én szeretek itt élni, mégha nehéz munkát találni is.

És akkor kipattan sokaknak a szemük, hogy mi az, hogy én nem húzok el innen. Mikor mindenki megpattan, mert annyira szemét Orbán, meg minden Politikus itt.

És hogy dögöljenek meg a vezetők, sanyargatjákj a népet, és Ők megpattannak ahogy lehet, és soha a büdös életbe vissza nem jönnek ide.

Most már én érzem azt, hogy szeretni az ember saját hazáját, országát, szinte ciki, és kiközösítendő.

Senkitől nem hallottam azt, hogy Jaj, az jó, ha maradsz!

Még az idősebbektől sem...

Hol vannak azok, akikben van egy természetes hazaszeretet?

2013. máj. 3. 18:24
1 2
 11/12 Vadkorte81 válasza:

Ugyanakkor 10 millió ember valahogy mégis megél itthon, akár havi 100 ezerből is, valamint érdekes egy pillantást vetni az afrikai országok lakóira, akik sokkal kevesebb pénzből sokkal mosolygósabb életet élnek, és nem hibáztatják folyton a saját kormányaikat és országaikat. És nekik egy Big Macre sem telik, nemhogy egy repjegyre Londonba...

A mosolygosabb elet:D Tudod nekik nincs Big Macuk,nincs Londoni repjegyuk,de tonnaszamra van mas...

[link]

2014. dec. 4. 13:35
 12/12 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Bennem még meglelhető a természetes hazaszeretet. Semmi pénzért, semmilyen körülmények között nem hagynám el Magyarországot.

17/L

2015. nov. 22. 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!