A németek hogyan vélekednek a romákról?
Figyelt kérdés
Tehát pl hogyha elkezdenék neki ecsetelni egy két dolgot, hogy én pl nem szeretem őket, vagy belém kötöttek, hogyan reagálnak? Ők sem kedvelik őket túlzottan?2013. ápr. 14. 19:51
1/7 anonim válasza:
Mivel a németeknél jóformán nincs roma, aki meg van, azok normáliask, ezért ha elkezded öket szidni, akkor egyértelmüen rasszistának fognak tartani.
2/7 anonim válasza:
Egyes részeken ahová betelepültek, ott nagyon ki vannak rájuk akadva, még a törökök is. Múltkor linkeltek egy cikket amiben nyilatkoztak róluk a törökök és a németek, hát nem túl barátságosan.
Akik közelében meg nem él, az itt is mint a Rózsadombon egy rózsaszín szemüvegen keresztül látja őket.
3/7 anonim válasza:
25 éve élek Németosztágban, NEM Rózsadombon vagy hasonló helyen, és eddig KÉTSZER találkoztam romákkal, mindkét esetben Magyarországról jött koldulók voltak.
5/7 A kérdező kommentje:
De én a mostra vagyok kíváncsi, nem a múltra.
2013. ápr. 14. 22:25
6/7 anonim válasza:
Lättam rola nemet TV riport filmeket. Az "öshonos" roma az näluk Sinti, ejtsd szinti, es zenesz-cigäny, meg mutatvänyos-cigäny, tehät dolgozik. Nincs vele gond. Viszont mostanäban äramlanak be a szerb romäk, magyar romäk, romäniai stb. romäk es hät azokkal baj van. Hangosak, szemetelnek, rongälnak, szetverik az epületek mozdithato reszeit pl. elektronika. Illegälisan laknak egy-egy kis lakäsban akär huszan is. Ahol mär megtelepedtek, ott mär "ismerik" öket.
7/7 anonim válasza:
Én délnyugati részen vagyok, de itt alig akad roma.
A svábok elég rendesek, de dolgozni, azt kell.
Folytassam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!