Szerintetek a nálunk élő feketék milyen véleménnyel vannak a romákról?
Azoknak, akiket én ismerek, nincs különösebb véleményük róluk... Azt mondják, hogy azt tudják róluk, amit a magyaroktól hallanak (azt mondják, legfőképp azt hallják mindig, hogy lusták), de személyes tapasztalatuk nem igazán van, mivel ahogy mondtad, békén hagyják őket, de azért szórakozóhelyeken előfordul egy-két összetalálkozás velük, és akkor akik kedvesek hozzájuk, azokkal ők is jól megvannak, nincs bajuk velük egyáltalán.
(SŐT, egy-két fekete eléggé fel is van háborodva, hogy a magyarok így megkülönböztetik a romákat, szerintük ez így nem fair és a magyarok tették őket olyanná, amilyenek most a legtöbben...)
Köszönöm második!
Első!Bekaphatod.Tudtam,hogy valaki ilyesmit fog írni,a második megértette a kérdést,mert az ismerősei nevében írt.
Ezek szerint a feketék tényleg nem túl intelligensek :D
"Ezek szerint a feketék tényleg nem túl intelligensek :D"
Ezek szerint tényleg csak megerősítést vártál a saját képzetedre. Naivan mást hittem, ezért írtam, amit. Első voltam. Minden más téged minősít.
Igazából nem.Úgy szerettem volna írni,hogy egy részük tényleg nem túl intelligens,ezt mondják rájuk.Ebben az esetben,hogy szerintük miattunk szemetek a romák,akkor tényleg hülyék,vagy csak nem tudnak dolgokat,de ha tudatlanok akkor inkább ne beszéljenek.
Velük egyébként nincsen bajom,a nálunk élőket 1000-szer többre tartom a romáknál.
Szerintem a feketek naivak ezzel kapcsolatban.
A roma egyebkent nem tesz különbseget, ha adodik neki egy jo lehetöseg, hogy egy kögazdag feketet kiraboljon, akkor meg fogja tenni. Sz..rik ö a börszinre, neki a szajre a fontos.
Roma a romät is kirabolja, megveri, megöli - szoval nem tul etikus a sajät fajtäjäval sem.
Hát, akkor tessék, itt egy autentikus forrás. Nekem a feleségem fekete (kenyai).
1.) Ha hiszed, ha nem, a feketék nemigen tudják megkülönböztetni a cigányt a magyartól, nekik arcra mindkettő fehér. Legalábbis eleinte, pár év után megy már a dolog. Nekik a fehér, arab, cigány nagyjából egyforma, ahogy neked is az etióp, a madagaszkári vagy a kenyai. Ugyanígy egy ázsiai is meg tudja különböztetni a japánt, koreait, vietnamit, te nem biztos.
2.)Azért hiszik, hogy a cigányok el vannak nyomva és mi tehetünk róla, mert a média ezt mondja. Itthon is, külföldön meg főleg. Ha felmegy az internetre minden forrás (kiváltképp az angol nyelvűek) azt fogja mondani, hogy a cigányok ártatlan bárányok és a magyarok bántják őket. Pár év ittélés alatt megváltozik (megváltozhat) a véleményük).
3.) A cigány tényleg nem faji alapon támad. A múltkor a feleségemtől kért cigit néhány. Mikor közölte, hogy nem dohányzik elkezdtek tőle pénzt kérni, előbb kedvesen, majd egyre agresszívabban (nem akart adni). Csak lettem volna ott...
Köszi!Ez hasznos.A média tényleg ezt mondja,főleg külföldön :@
Erre nem is gondoltam,hogy egyformának néznek minket,de az ázsiaiakat tényleg nehéz megkülönböztetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!