Titeket nem idegesít a RAP?
A Rap a legjobb dolog a világon.
Inkább szóljon a szenéjük a pénzről, drogról, szexről, csajokrol, minthogy a szomoru életet sirassák mint az emok...
Én lány vagyok, de csak raper barátaim voltak eddig, és imádom a stílust.
Van, de mindenkinek megvan a maga izlése, és mindenki azt hallgathat amit szeretne, és úgy is öltözhet. Én csak leírtam, hogy ezt szeretem, de megértem, ha valaki nem.
Azért ezt írtam, mert a legtöbb zenei stílus nem egy két közhelyes dologgal foglalkozik csak.
A rap jó dolog, szerintem. AKi megteheti, inkább élvezze ki amilye van, mint hogy siránkozzon...
(utolső előtti)
valamennyire 1et értek csak azért ne szálljon el magától.
de őszintén szólva a rapp a legjobb és kész.
akinek nem teccik igy járt leszarom.
Ja, fekete hajú miniszoknyás csaj, tévedsz. Ugyanis egy buta, helyesen írni sem tudó emberi hulladék vagy, akivel biztos, hogy mindez már megtörtént, mert ennyire szegényes gondolkozású senki nem lehet alapjáraton.
Egyébként meg utálom a stílust, és nem tudom, te melyik analfabéta pasidtól tanultad, de a rap egy p. Mint ahogy a muszáj sem muszály.
Még kérdés, hogy miért idegesít minket a rap?
(kieg.: azokkal az emberekkel abszolút semmi gondom, akik rapet hallgatnak, de egyébként kultúráltak, normálisak, és normális, emberi a viselkedésük.)
fosom
ki hogy írja azt, hogy rap nagyon sok helyen lehet látni 1p-vel de 2-vel is szerintem maradjunk annál, hogy amíg József Attilának is megengedték azt hogy úgy írjon szavakat ahogy akar tehát
ENNYI !
Szerintem hülyén tetted fel a kérdést.
"Titeket nem idegesít a RAP?" Te szerintem magára az életérzésre gondolsz..Az meg már mindjárt más.Amugy szerintem ez is hozzá tartozik.Ezt igy kell elfogadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!