24. -e szenteste. Csak engem idegesít a "boldog karácsonyt" köszöntés mindenhol?
Hát, ez katasztrófa. Komolyan mondom, látom a világban lévő háborúkat, a száz milliónyi éhező gyereket, az embereke elhiddegülését, de amíg erre nem hívtad fel a figyelmem, nem is tűnt fel, mennyire torz világban élünk. Köszönöm Neked.
Nem baj, azért legyen boldog a karácsonyod, még ha egy nappal előre is kívánjá.
Szerintem nem a világ torz!!
Ha tükörbe nézel és nem azt látod amit szeretnél, akkor nem biztos hogy a tükör a hibás!!
Van egy régi szokás, miszerint egy (bármilyen ünnepi) köszöntés előtte és utána 1-1 héttel érvényes. Apámnak van 6 testvére, na most őket időben utolérni inkább előre kell, mert mindenki rohan. Egyébként karácsony szentestével vagyis dec. 24-el kezdődik, szóval ez még pont nem kéne, hogy problémát okozzon neked.
Én most e-mail ismerőseimet kicsit hamarabb vettem számításba, összekötöttem egy másik ünneppel (diplomaosztó), mert millió és egy más dolgom volt a 2 között, ami mellett megfeledkeztem volna róluk, azt meg nem akartam. Azért ne tőled kelljen ezért elnézést kérnem, ők meg egyáltalán nem bánták. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!